Madrides "Real" savā komandā vēlas redzēt 39 gadus veco Skolu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Luiss Skola
Luiss Skola Foto: FIBA.com

Pēc lieliski aizvadītā Pasaules kausa (PK) Ķīnā Argentīnas basketbola vecmeistars Luiss Skola, kurš tika iekļauts turnīra simboliskajā pieciniekā, izpelnījies titulētā Madrides "Real" kluba uzmanību, kas, iespējams, varētu nolīgt spēlētāju.

Argentīnas izlase nesen notikušajā PK demonstrēja lielisku sniegumu, jo izdevās sasniegt finālu, kurā gan ar rezultātu 75:95 nācās atzīt Spānijas pārākumu. Skola arī tika iekļauts turnīra simboliskajā pieciniekā.

Skola aizvadītajā PK bija viens no savas izlases līderiem, vidēji mačā izceļoties ar 17,9 punktiem, 8,1 atlēkušo bumbu, kā arī 1,8 rezultatīvām piespēlēm. Šāds sniegums izpelnījies ne tikai Madrides, bet arī citu komandu uzmanību.

39 gadus vecais Skola pēdējās divas sezonas aizvadīja Ķīnas komandā CBA, un tur viņš plānoja atgriezties arī pēc PK beigām, lai turpinātu pelnīt gana lielu algu. Tāpat spēlētājs Āzijā pēdējos divus gadus pavada, jo sezonas laikā nav jāiet cauri tik lielai slodzei kā tas būtu Eiropā vai citviet. 

Tiek vēstīts, ka Skola patlaban uzsācis sarunas ar "Real", ko apstiprina arī žurnālists Karloss Sančess Blas. Tomēr panākt vienošanos nebūs viegli, jo Spānijas spēcīgākajā līgā (ACB) tiesības uz basketbolistu pieder Vitorijas "Baskonia".

Tāpat interese par Skolas pakalpojumiem esot arī Argentīnas komandai "Boca Juniors".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu