Mančestras "United" paraksta piecu gadu līgumu ar Lindelofu

LETA/AFP
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Viktors Lindelofs
Viktors Lindelofs Foto: Reuters/ScanPix

Anglijas premjerlīgas futbola klubs Mančestras "United" trešdien parakstīja piecu gadu līgumu ar aizsargu Viktoru Lindelofu.

"Lindelofs parakstījis ilgtermiņa vienošanos ar klubu, kas nozīmē, ka šeit viņš paliks līdz pat 2024.gadam. Pēc līguma beigām ir iespēja vienošanos pagarināt," teikts komandas paziņojumā.

Zviedrijas izlases aizsargs pēdējos desmit mēnešos kluba galvenajai trenerim Ūlem Gunnaram Šūlšēram pierādījis, ka var spēlēt augstā līmenī, izpelnoties vietu pamatsastāvā. Spēlētājs 2017.gadā par 39 miljoniem ASV dolāru (32,5 miljoniem eiro) pārnāca no Lisabonas "Benfica".

"Jau kopš pirmās dienas, kad ierados Mančestrā, jutos kā mājās," teica aizsargs. "Pēdējos divus gadus, pavadot klubā, esmu audzis kā spēlētājs un persona, par ko esmu bezgala pateicīgs ikvienam šajā komandā, kurš man palīdzējs."

"Mīlu futbolu, tāpēc mans pašreizējais mērķis ir palīdzēt komandai izcīnīt pēc iespējas vairāk trofeju, lai atmaksātu mūsu faniem par kvēlo atbalstu."

Lindelofs "United" rindās laukumā devies 74 spēlēs, bet kopā ar komandu viņš nevienu trofeju vēl nav izcīnījis.

"Zinu, ka ikviens komandā domā līdzīgi - mēs vēlamies atgriezt "United" tur, kur tai ir īstā vieta. Esmu vēl jauns un man ir kur pielikt, bet ar treneru un apkalpojošā personāla palīdzību ticu, ka labas lietas vēl ir tikai priekšā," teica aizsargs.

Mančestras "United" šo sezonu iesākusi visai pieticīgi, jo pirmajās piecās spēlēs izcīnīti tikai divi panākumi, bet reizi piedzīvots zaudējums. Šāda statistika "sarkanajiem velniem" ļāvusi iekrāt astoņus punktus, kas dod ceturto vietu. 

Nākamo spēli "United" aizvadīs svētdien, viesos spēlējot pret Vesthemas "United".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu