"Tas bija kā komēdijā!" Itālijā divi vīrieši pa lidostas skrejceļu skrien pakaļ lidmašīnai (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Itālijā tēvs ar dēlu skrējuši pa lidostas skrejceļu pakaļ lidmašīnai, jo aizsēdējušies lidostas bārā un nokavējuši paredzēto trauksmi. Abas personas pamatīgi satrauca lidostas drošības darbiniekus, vēsta "The Independent".

65 gadus vecais Antonio Loji un viņa 40 gadus vecais dēls Tonijs lidostas bārā gaidīja savu reisu uz Londonu. Abi vīrieši tik ļoti bija aizņemti ar atpūtu, ka nemaz nemanīja vairākus aicinājumus uz iekāpšanu lidmašīnā.

Abi vīrieši nokavēja lidmašīnu, taču ļoti vēloties paspēt, tēvs ar dēlu izkļuva no lidostas pa ārkārtas izeju, tādējādi iedarbinot signalizāciju, un mēģināja panākt Lielbritānijas aviokompānijas "easyJet" lidmašīnu, skrienot pa skrejceļu.

Ņemot vērā lidostas stingro drošības sistēmu, nevienam īsti nav skaidrs, kā abiem vīriešam izdevās tik viegli nokļūt uz skrejceļa. Abus vīriešus aizturēja lidostas policija. Par izdarīto pārkāpumu viņiem katram piespriests 2000 eiro sods.

Policija šo gadījumu nodēvējusi par smieklīgu, tajā pašā laikā uzsverot, ka vīriešu pārkāpums ir gana nopietns.

"Ja tas nebūtu tik muļķīgi, tas būtu smieklīgi. Jāatzīst gan, ka mēs mēs visi smējāmies par tiem diviem idiotiem," norādīja Kaljāri lidostas policists Mimo Bari.

Tēvs un dēls savu kļūdu atzinuši un arī atvainojušies, norādot, ka viņi atvēruši ne tās durvis.

Lidostas drošības pārstāvis komentējis situāciju un uzsver, ka šādas izdarības var beigties arī skumji.

"Protams, tas bija kā komēdijā, jo viņiem līdzi bija bagāža, bet, ja tas būtu kaut kur citur uz viņiem varētu atklāt uguni."

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu