Futbola klubs "Spartaks" pagarina līgumu ar līdzšinējo treneri Dzavetjēri

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nuncio Dzavetjēri
Nuncio Dzavetjēri Foto: Nora Krevneva-Baibakova (optibetvirsliga.com)

Latvijas futbola komanda Jūrmalas "Spartaks" ceturtdien pagarinājusi līgumu ar savu līdzšinējo treneri Nuncio Dzavetjēri, kurš iepriekš vadījis arī "Ventspils" vienību, vēstīts kluba mājaslapā.

Kā vēsta klubs, vienošanās ar itāļu speciālistu panākta uz diviem gadiem.

"Speciālists klubam pievienojās šī gada janvārī. "Misters", kā visi viņu sauc, ir kļuvis par uzticamu menedžeri. Mēs esam ļoti priecīgi, ka Nuncio savu nākotni saista mūsu komandu," teikts "Spartaka" paziņojumā.

52 gadus vecais speciālists vēl 2009.gadā vadīja "Ventspils" klubu, bet divus gadus vēlāk viņš šo vienību pameta. Dzavetjēri vadībā ventspilnieki debitēja UEFA Eiropas līgā, atzinīgi spēlējot pret Berlīnes "Hertha", Lisabonas "Sporting" un Nīderlandes klubu "Heerenveen".

Ventspilnieki ar itāli divreiz izcīnīja Latvijas čempionāta sudrabu. Pēc kluba pamešanas itālis devās uz dzimteni, kur trenēja zemākās līgas vienības. Tāpat viņš kādu laiku pārraudzīja arī Austrijas vājāko čempionātu klubus.

Jūrmalnieki par Latvijas čempioniem kronēti divreiz - 2016. un 2017.gadā, bet pērn izcīnīta piektā vieta.

Šosezon "Spartaks" "Optibet" Latvijas futbola virslīgā 26 spēlēs izcīnījusi 37 punktus, kas dod ceturto vietu, bet līdz labāko trijniekam pietrūkst vien pieci punkti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu