Ronaldu intervijā savu spilgtāko vārtu guvumu salīdzina ar seksu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Krištianu Ronaldu/ Džordžina Rodrigeza
Krištianu Ronaldu/ Džordžina Rodrigeza Foto: Reuters/ScanPix

Pirms gada spēlē pret savu pašreizējo komandu Tūrīnas "Juventus" Krištianu Ronaldu guva savas karjeras vienus no iespaidīgākajiem vārtiem. Futbolists raidījumā "Good Morning Britain" atklāj, ka nav daudz lietu, kas varētu pārspēt šo vārtu guvumu. Izņemot vienu...

"Daudzus gadus mēģināju iesist šādā veidā. Līdz tam biju guvis 700 dažādus vārtus, bet šādi man to nebija izdevies izdarīt. Kad iesitu šo "golu" nopriecājos, ka beidzot esmu to paveicis," atceras Ronaldu, piebilstot, ka šis vārtu guvums ir labākais viņa karjerā.

Uz nākamo intervētāja jautājumu portugālim atbilde ilgi nebija jāmeklē. Vaicāts, vai šis gols ir labāks par seksu, Ronaldu, nedomājot, atbildēja:

"Nē. Sekss ar draudzeni ir labāks."

Ar savu pašreizējo partneri Ronaldu ir attiecībās kopš 2016. gada. Pārim šobrīd ir trīs bērni. Divus no atvasēm pasaulē laida surogātmāte, savukārt, trešo bērnu, meitiņu Alanu, dzemdēja pati Džordžina [Krištianu draudzene].

Futbolists neslēpj, ka šā brīža draudzene viņam ir dzīves lielā mīlestība un kādu dienu pāris iestūrēšot laulības ostā. "Protams, ka kādu dienu mēs apprecēsimies. Viņa man ir palīdzējusi tik daudz. Kāzas ar Džordžinu ir arī manas mātes sapnis, līdz ar to, kāpēc gan to nedarīt?"

Ronaldu šī gada februārī palika 34 gadi, bet punktu karjerai futbolists vēl negrasās likt, jo pats spēlētājs sev ir izvirzījis vēl ļoti augstus mērķus, kā arī līgums ar Turīnas "Juventus" ir spēkā vēl 3 gadus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu