Karsums gūst vārtus, taču "Spartak" zaudē KHL spēlē

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mārtiņš Karsums
Mārtiņš Karsums Foto: Edijs Pālens/LETA

Mārtiņš Karsums ceturtdien guva vārtus, un Kaspars Daugaviņš divreiz rezultatīvi piespēlēja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē, taču Maskavas "Spartak" viesos cieta zaudējumu.

Maskavieši izbraukumā ar rezultātu 3:4 (0:3, 1:1, 2:0) piekāpās Magņitogorskas "Metallurg".

Karsums guva komandas otros vārtus trešā perioda vidū, panākot 2:4. Pa rezultatīvai piespēlei šo un trešo vārtu guvumā nopelnīja Daugaviņš.

Karsums šajā mačā uz ledus pavadīja 16 minūtes un 28 sekundes, kuru laikā divas reizes meta pa vārtiem,  kā arī uzvarēja visos trijos iemetienos.

Daugaviņš 17 minūtēs un 21 sekundē bez divām rezultatīvām piespēlēm uzvarēja vienā no sešiem iemetieniem.

Maskavieši, kuriem tas bija trešais zaudējums pēc kārtas, ar septiņiem punktiem deviņās spēlēs ieņem septīto vietu Rietumu konferencē.

Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā "Spartak" komanda šosezon deviņos mačos KHL čempionātā piedzīvojusi septiņus zaudējumus.

Šajā mačā "Spartak" komandu vadīja Vītoliņš, jo galvenais treneris Znaroks personīgu iemeslu dēļ dažas spēles nav pie Maskavas vienības stūres.

Tikmēr "sauso" zaudējumu cieta uzbrucēja Mika Indraša pārstāvētā Maskavas "Dinamo", kas savā laukumā ar 0:2 (0:0, 0:2, 0:0) piekāpās Sanktpēterburgas SKA.

Indrašis nospēlētajās 16 minūtēs un 26 sekundēs divas reizes meta pa pretinieku vārtiem.

"Dinamo" ar sešiem punktiem septiņās spēlēs ieņem devīto vietu Rietumu konferencē.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 24 komandas - pa 12 Rietumu un Austrumu zonā. 

Regulārajā čempionātā katra komanda tāpat kā iepriekšējā sezonā aizvadīs pa 62 spēlēm, pēc kurām pa astoņiem labākajiem klubiem iekļūs Gagarina kausa izcīņā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu