Jaunietis no Kazahstānas ar auto izrādījies Vecpilsētas ielās (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Iela. Ilustratīvs attēls.
Iela. Ilustratīvs attēls. Foto: Artūrs Arājs/ LETA

Vecrīgā, neilgi pirms plkst. 1.00, policijas patruļai Aspazijas bulvārī vairāki garāmgājēji paziņojuši par kādu autovadītāju, kurš Vecpilsētas ielās "ārdās" ar automašīnu, vēsta raidījums "Degpunktā". 

Garāmgājēji likumsargiem paziņojuši, ka auto redzēts "driftojot" Radio ielā. Kad policija ieradās notikuma vietā un pieprasīja šoferītim uzrādīt autovadītāja apliecību, izrādijās, ka jaunietis, kurš atradies pie stūres, ir ārzemnieks.

Tas bija kāds 21 gadu vecs Kazahstānas pilsonis. Lai arī jaunietis policijai nepretojās, likumsargiem šķita, ka jaunietis varētu būt alkohola reibumā.

Jautājot viņam par to vai ir lietots alkhols, jaunietis atbildēja, ka nē, bet veicot pārbaudi, alkometrs uzrādīja 2,4 promiles. Kazahstānas pilsonis centās atrunāties ar to, ka izdzēris vien divus alus.

Kā raidījumam atklāja policijas pārstāvis, ārvalstu viesim par šādu pārkāpumu pienāksies bargs sods. Tāpat jaunietis šādi uzvedoties riskējis ar to, ka turpmāk viņambūs visai grūti pagarināt uzturēšanās atļauju Latvijā.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu