"UFC baidās, ka nogalināšu Makgregoru!" Masvidāls par iespējamo cīņu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP / Scanpix

Konors Makgregors cīņu oktagonā nav aizvadījis jau gandrīz gadu. Taču tas cīkstoņa popularitāti nav samazinājis un īru superzvaigznes vārds ir viens no biežāk pieminētajiem gan mediju, gan pašu sportistu aprindās. Pēdējais cīkstonis, kas pieskārās Makgregora tematam, bija Džordžs Masvidāls, kurš sarunā ar ESPN norādīja, ka UFC mēģina īru pasargāt no viņam nevēlamām cīņām.

Mazvidāls intervijā atklāja, ka starp viņu un UFC prezidentu Deinu Vaitu ir notikušas sarunas par potenciālo cīņu ar Makgregoru, taču tās nav novedušas pie rezultāta.

"Deina uzskata, ka cīņa starp mani un Makgregoru nebūtu vēlama, jo viņam pastāv pamatotas bažas, ka es varētu Makgregoru nopietni savainot vai ļaunāk. UFC baidās, ka nogalināšu Makgregoru. Un to negrib neviens no mums."

 Galerija: Konors Makgregors pret Habibu Nurmagomedovu

"Prezidents cīņas peidāvājumu noraidīja, pamatojot, ka es priekš Makgregora esmu pārāk daudz. Mēs esam dažādos līmeņos, līdz ar to Vaits to nedrīkst pieļaut", turpina Masvidāls.

Makgregors šobrīd ir beidzis savas cīkstoņa gaitas, bet līdzšinējās īra aktivitātes sociālajos tīklos liecina par pretējo. Turpretim Masvidāls pēdējās divās cīņās ir izcīnījis iespaidīgas uzvaras, kļūstot par vienu no skaļākajiem vārdiem organizācijā.

Masvidāls savu nākamo cīņu aizvadīs 3. novembrī, sacenšoties par "UFC sliktā puiša" jostu ar Neitu Diazu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu