"Visi filmē, neviens nepalīdz." Ņujorkā vairāk nekā 30 pusaudži noraugās vienaudža noduršanā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Šonedēļ ASV ar naža dūrienu krūtīs tika nogalināts 16 gadus vecais pusaudzis Hasins Moriss. Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka slepkavību no malas novērojuši aptuveni 50 pusaudži. Jaunākā informācija liecina, ka iespējamais vainīgais patlaban ir aizturēts, vēsta BBC.

Aizturētais ir kāds 18 gadus vecs jaunietis. Viņš tiek turēts aizdomās par 16 gadus vecā koledžas audzēkņa saduršanu ar nazi. Hasins Morisons saņēma nāvējošo dūrienu krūtīs Ņujorkā, netālu no Longailendas tirdzniecības centra. Jaunietis tika nogādāts slimnīcā, taču ārsti nespēja viņam palīdzēt un tajā pašā naktī viņš nomira.

Viņa māsa Keina paudusi viedokli, ka brālis būtu palicis dzīvs, ja vien slepkavības aculiecinieki būtu novērsušies no saviem telefoniem un palīdzējuši.

Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka cīniņu vērojuši aptuveni 50 pusaudži, bet lielākā daļa no viņiem filmēja notikušo un publicēja sociālajā tīklā "Snapchat".

"Bērni tur vienkārši stāvēja un skatījās, kā Hasins noasiņo. Neviens nepalīdzēja viņam. Viņi filmēja cilvēka nāvi tā vietā, lai palīdzētu. Tavs draugs mirst, bet tu stāvi un filmē! Tas ir briesmīgi," preses konferencē paziņoja izmeklētājs.

Māsa stāsta, ka viņas brālis Hasins sācis tikties ar kādu meiteni un tas nepatika viņas bijušajam draugam. Pirmdien, 16. septembrī, jaunieša virzienā tika raidīti dažādi draudi, taču neviens nebija domājis, ka situācija varētu novest līdz slepkavībai.

Keina atklāj, ka viņai ir ļoti grūti skatīties uz publicētajiem video, kuros redzams kā brālis mirst, bet neviens nepalīdz. Keina patlaban cenšas sazināties ar sociālo tīklu pārvaldītājiem, lai pieprasītu izņemt šos video no sociālo tīklu platformām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu