Par mērķiem un nākotni Dalasā. Porziņģis atbild uz fanu jautājumiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Ieva Makare/LETA

Latviešu lielākā zvaigzne Nacionālajā Basketbola asociācijā (NBA), Kristaps Porziņģis savā "Instagram" kontā atbildēja uz dažādiem fanu jautājumiem par Dalasu, mērķiem un citiem sporta veidiem.

Kāds no faniem aicināja Porziņģi salīdzināt, kāda ir bijusi atšķirība starp uzņemšanu Dalasā un Ņujorkā.

"Ņujorkā sajutu lielu mīlestību . Fanu atbalsts bija nereāls. Un Dalasā mani uzņēma ar atplestām rokām. Tāpēc esmu sajūsmā darīt visu šīs pilsētas un organizācijas labā," atbildēja Latvijas basketbolists.

Fani aicināja latvieti padalīties arī ar dažiem no spēlētāja mērķiem nākotnei.

Vaicāts, kāds ir Porziņģa nākamās sezonas galvenais mērķis? Viņš atbildēja īsi - "Playoffs" (izslēgšanas spēļu turnīrs).

Cits fans vēlējās noskaidrot, kad Porziņģis plāno sasneigt karjeras augstāko punktu. Latvijas basketbolists prognozēja, ka tas varētu notikt nākošo trīs līdz piecu gadu laikā.

Porziņģis atklāja, ka vēl viens no viņa karjeras lielajiem mērķiem ir kļūt par gada labāko aizsardzības spēlētāju un vieta starp sezonas labākajiem desmit aizsardzības spēlētājiem viņam nozīmētu vairāk kā iekļūšana visas līgas labāko spēlētāju trešajā pieciniekā.

Latvietis arī nešaubās, ka jaunajā sezonā piedalīsies Visu Zvaigžņu spēlē, uz fana jautājumu par izredzēm piedalīties šajā notikumā atbildot: "Jā, ser! Tāds ir mērķis."

Basketbolistam lūdza nosaukt sporta veidus, kādi vēl viņam patīk. Porziņģis atbildēja, ka viņam interesē futbols, jauktā cīņas māksla (MMA) un bokss.

Kāds fans vēlējās noskaidrot arī latvieša viedokli nebeidzamajā debatē par visu laiku labāko spēlētāju. "Visu laiku labākais ir Maikls Džordans, taču Kobe Braients ir mans favorīts."

Pašlaik 24 gadus vecais Porziņģis aktīvi gatavojas jaunajai NBA debijai Mavericks rindās, jo aizvadīto sezonu izlaida ceļgala traumas dēļ. 

Porziņģis šovasar ar "Mavericks" vienojās par piecu gadu līgumu, kura darbības laikā latvietis saņems 158 miljonus ASV dolāru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu