Aculiecinieks ziņo, ka Kivičs esot fiziski ietekmējis Skulmi. Notikušajā iesaistīti mediķi (29)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ kivicsskulme

Portāla "Apollo" rīcībā ir nonākusi informācija, ka skandalozais mūziķis Andris Kivičs varētu būt fiziski iespaidojis Lieni Skulmi un viņa pēc incidenta nonākusi slimnīcā.

Kā kādā privātā forumā pastāstīja notikušā aculiecinieks, nesaskaņas starp Kiviču un Skulmi radušās ceturtdienas, 19. septembra, pēcpusdienā izklaides centrā "Bowlero". 

Portāls TVNET sazinājās ar "Bowlero" centra vadību, kura nevarēja ne apstiprināt, ne noliegt notikušo, jo vietā, kur izcēlies konflikts, nav novērošanas kameru, tāpat neviens no uzņēmuma darbiniekiem neesot bijis notikušā liecinieks.

Izklaides centra pārstāvji piebilst, ka arī nekāds materiālais kaitējums centram neesot nodarīts.

Tiesa, "Bowlero" pārstāvji portālam TVNET atklāja, ka ar viņiem par šo incidentu mēģinājuši sazināties arī citi mediji, kas liek domāt, ka incidents starp Kiviču un Skulmi patiešām noticis. 

Tāpat "Bowlero" pārstāvji norādīja, ka ceturtdien uz centru tika izsaukts Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests (NMPD).

Savukārt NMPD pārstāvji portālam TVNET apstiprināja, ka ceturtdienas pēcpusdienā patiešām saņēma izsaukumu uz "Bowlero" centru, turklāt viens cilvēks ticis nogādāts slimnīcā. 

Kā novēroja "Apollo", no sociālajiem tīkliem ceturtdienas vakarā tika izdzēsti arī Lienes tajā dienā publicēti īsie video stāstiņi, kuros sieviete atrādīja, ka viņai kopā ar Kiviču visu dienu ir biznesa tikšanās iepriekšminētajā centrā. 

Savukārt pats Kivičs dienas beigās ar visai rupjiem vārdiem dalījās mīklainās pārdomās. 

"Vislielākais pi**** dzīvē ir tas, ka mēs visu saprotam tikai kaut kad vēlāk. Un nav otrā piegājiena," rakstīja mūziķis, konkrēti neatklājot, kam šāda atklāsme ir veltīta. 

Atgādinām, ka Kivičs un Skulme uzsāka attiecības pērnā gada novembrī. 

Foto: Kivičs un Skulme atgriežas Latvijā no Spānijas

Komentāri (29)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu