"Pašas bērns netic, ka savulaik viņu baroju ar burgeriem..." Aizkustinoša informācija par Ronaldu bērnību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Krištianu Ronaldu
Krištianu Ronaldu Foto: AFP/SCANPIX

Šodien Krištianu Ronaldu regulāri ir atrodams planētas bagātāko spēlētāju topos. Portugālim ir gan slava, gan nauda, gan panākumi. Taču bērnībā spēlētāja dzīves apstākļi nebūt nebija paši spožākie. Bijuši mirkļi, kad vajadzējis arī ubagot, lai iztiktu. Kāda sieviete portugāļu radio atklāja, kā Ronaldu pirms daudziem gadiem regulāri pie "McDonalds" durvīm lūdzis ēdienu, vēsta "The Sun".

Kad Ronaldu bija tikai 12 gadus vecs, viņš dzīvojis lielā nabadzībā, tāpēc nācās meklēt ēdienu, kur vien iespējams. Bieži vien futbolists kopā ar vēl diviem draugiem devies uz vietējo "McDonalds", kur tā darbinieki puisēnus pabarojuši ar pārpalikušajiem burgeriem.

Intervijā ar "Good Morning Britain" sportists nāca klajā ar paziņojumu, ka vēlētos atrast šos cilvēkus, kas viņam bērnībā palīdzēja, ielūdzot viņus uz vakariņām Turīnā.

Pēc dažām dienām viena no tā laika "Mcdonalds" darbiniecēm Paula Leča atsaucās, piekrītot ielūgumam uz vakariņām ar futbolistu, kā arī padalījās ar detaļām par bērnu ubagošanu.

"Viņi [Ronaldu ar draugiem] apgrozījās restorāna tuvumā. Kad mums pāri palika burgeri, menedžeris atļāva tos puisēniem atdot. Tā tas notika gandrīz katru dienu," stāsta Leča.

"Es teiktu, ka viskautrīgākais no puisēniem bija tieši Ronaldu"

Bijusī darbiniece stāsta, ka pašas bērns netic stāstiem par to, kā viņa mamma reiz ar burgeriem barojusi pašu Ronaldu. 

"Vismaz tagad cilvēki ticēs šim stāstam. Ir interesanti, ka pēc visiem šiem gadiem viņš ko tādu vēl atceras. Tas apliecina, cik piezemēts cilvēks ir Krištianu."

Nobeigumā Leča piebilst, ka, satiekot Ronaldu, viņa vispirms pateiktos spēlētājam un tad gremdētos atmiņās par to, kā reiz bijis.

2019. gada Bagātāko spēlētāju sarakstā, ko ikgadēji apkopo "Forbes", Ronaldu ar nopelnītiem 109 miljoniem dolāru ierindojās otrajā vietā aiz Lionela Mesi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu