Foto: Koši mētelīši un rudens zābaki. Prominences ierodas uz Dailes teātra sezonas pirmizrādi (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Eksprezidenti un citi teātra mīļi ierodas uz Dailes teātra jaunās sezonas pirmo izrādi
Foto: Eksprezidenti un citi teātra mīļi ierodas uz Dailes teātra jaunās sezonas pirmo izrādi Foto: Jānis Škapars/TVNET

Šodien, 20. septembrī, Dailes teātrī pirmizrādi piedzīvo britu dramaturga Reja Kūnija lugas "Neiespējamā misija" iestudējums Dž. Dž. Džilindžera režijā.

Izrāde atspoguļo taksometra šofera Džona Smita mīlas dzīvi ar divām sievām. Viņš precīzi izplānojis grafiku, kā sadzīvot ar abām, lai viena sieva neuzzinātu par otras esamību.

Foto: Teātra mīļi ierodas uz Dailes teātra jaunās sezonas pirmo izrādi 

Galvenais varonis iekuļas kautiņā un pamostas slimnīcā. Dzīve apgriežas otrādi. Akurātajam grafikam izjūkot, Smits bezpalīdzīgi sapinas pūliņos izskaidrot situāciju abām sievām. Melu lavīna kļūst arvien lielāka, identitātes dubultojas, un, lai visu sarežģītu vēl vairāk, lietas izmeklēšanā iesaistās policisti, lugas sižeta līniju iezīmē Leimane.

Galvenā varoņa lomā iejutīsies aktieris Artis Robežnieks, viņa sievas atveidos Rēzija Kalniņa un Vita Vārpiņa. Iestudējumā spēlēs arī Lauris Subatnieks, Andris Bulis, Gints Andžāns un Mārtiņš Upenieks.

Režisors Dž. Dž. Džilindžers strādāja komandā ar horeogrāfi un režisora asistenti Lindu Kalniņu, scenogrāfu Artūru Bērziņu, kostīmu mākslinieci Ramonu Barsegjanu un gaismu mākslinieku Mārtiņu Feldmani.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu