Robertam Bukartam 1+1 un realizēts "bullītis" Čehijas čempionāta spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Roberts Bukarts
Roberts Bukarts Foto: Jānis Škapars/TVNET

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Roberts Bukarts piektdien izcēlās ar gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli Čehijas ekstralīgas spēlē, taču neglāba Ostravas "Vītkovice Ridera" komandu no zaudējuma.

Ostravas komanda savā laukumā ar 4:5 (1:0, 2:2, 1:2, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā piekāpās Liberecas "Bīlī Tigrši" vienībai.

Bukarts ar rezultatīvu piespēli izcēlās otrā perioda 12.minūtē, kad palīdzēja panākt 3:1, bet vārtus viņš guva trešās trešdaļas 11.minūtē, kad sekmēja vadības atgūšanu - 4:3.

Tiesa, mājinieki vadību nenoturēja un mača uzvarētājs tika izlemts pēcspēles metienu sērijā, kurā Bukartas realizēja savu "bullīti", taču komanda zaudēja ar 2:3.

Bukarts uz ledus pavadītajās 17 minūtēs un 37 sekundēs trīs reizes meta pa vārtiem, zaudēja savā vienīgajā iemetienā un tika pie negatīva lietderības koeficienta -2.

Latviešu uzbrucējs ar diviem vārtiem un piecām rezultatīvām piespēlēm ražīgāko spēlētāju sarakstā ieņem septīto vietu.

Tāpat rezultatīvi beidzās mačs, kurā aizsarga Oskara Cibuļska un uzbrucēja Māra Bičevska pārstāvētā Hradeckrālovas "Mountfield" mājās ar 6:5 (3:2, 2:0, 1:3) guva virsroku pār Plzeņas "Škoda" vienību.

Tikmēr aizsarga Ralfa Freiberga pārstāvētā Zlīnas "PSG Berani" mājās ar 1:4 (1:0, 0:2, 0:2) atzina "Olomouc" pārākumu.

Šī trijotne piektdien palika bez punktiem.

Kopvērtējumā no latviešu pārstāvētajām komandām visaugstāk ir Bukarts un Ostravas vienība, kas ar astoņiem punktiem četrās spēlēs ir turnīra vicelīdere.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu