F-2 avārijā cietušais pilots vairs nav komā, tomēr stāvoklis aizvien kritisks

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Augusta pēdējā dienā Francijā traģiskajā avārijā cietušais "Formula 2" (F-2) seriāla pilots Huans Manuels Korrea vairs neatrodas mākslīgajā komā, tomēr viņa veselības stāvoklis aizvien esot slikts, ziņo braucēja aģents.

Vien 20 gadus vecais pilots vairs neesot kritiskā stāvoklī, bet viņa veselība patlaban tiek raksturota kā ļoti trausla un viegli ietekmējama.

"Lai arī šie jaunumi ir iepriecinoši, jo šis pareizais virziens, viņa stāvoklis aizvien nav labs," teikts piektdien publicētajā ziņojumā.

Sportists pašlaik atrodas Londonā, kur saņem intensīvo aprūpi. Korrea pārcietis abu kāju un mugurkaula operācijas. Vēlāk viņam parādījās problēmas ar elpošanu, bet ārsti nevar veikt vēl vienu garāku operāciju, lai glābtu sportista kājas, ja viņa plaušu darbība neatgriezīsies normas līmenī.

31.augustā Beļģijā sacensību laikā gāja bojā "Formula 2" seriāla franču pilots Antuāns Ibērs.

Negadījums notika neilgi pēc starta, kad 22 gadu vecā Ibēra vadītais spēkrats pēc sadursmes ietriecās riepu nožogojumā un ieslīdēja perpendikulāri trasei. Viņa vadītājā auto ar aptuveni 257 kilometru ātrumu ietriecās Korreas vadītā formula.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Juan Manuel Correa (@juanmanuelcorrea_) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu