"Bija smagi skatīties kā zaudējam." Arī Tompsons vēlas piedalīties Olimpiskajās spēlēs (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Klejs Tompsons
Klejs Tompsons Foto: Reuters/ScanPix

Pēc ASV izlases piedzīvotā zaudējuma pasaules kausa izcīņā vairāki Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) spēlētāji ir izteikušies, ka vēlētos piedalīties 2020. gada Olimpiskajās spēlēs Tokijā. Arī Goldensteitas "Warriors" snaiperis Klejs Tompsons apgalvo, ka vēlas būt daļa no Olimpiskās izlases, ziņo "Bleacher report".

Paredzams, ka nākošajā lielajā basketbola notikumā, kas norisināsies jau pēc gada Tokijā, ASV valstsvienībai nebūs problēmu nokomplektēt zvaigžņotu sastāvu. Deimianam Lilardam un saviem komandas biedriem Dreimondam Grīnam un Stefanam Karijam nu ir pievienojies arī Tompsons, apgalvojot, ka grib piedalīties Olimpiskajā turnīrā.

"Es ļoti vēlos tur piedalīties. Tāds šobrīd ir plāns," stātsta Tompsons, kurš kopā ar Stefanu Kariju jau ilgāku laiku ir Goldensteitas "Warriors" kodola sastāvdaļa.

Vaicāts par iespēju izlasē spēlēt kopā ar savu ilggadējo komandas biedru, Tompsons atzina, ka par to ir tikai priecīgs. "Tas būtu lieliski. Reiz abi ar Stefanu jau pārstāvējām ASV izlasi, bet tad mums laukumā kopā sanāca pavadīt maz laika."

Tompsons arī neslēpj, ka nav bijis viegli noskatīties uz šā gada izlases sniegumu. "Bija smagi skatīties kā zaudējam. Puiši šim turnīram upurēja visu vasaru un starpsezonu. Bet negrasos viņus tagad kritizēt." 

Aizvadītās NBA sezonas finālā Tompsns guva krustenisko saišu traumu un tiek prognozēts, ka laukumā "Warriors" snaiperis varētu atgriezties ne ātrāk kā nākamā gada janvārī. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu