Skulme aizbēgusi uz klosteri Liepājā. Kivičs lūdz palīdzību, lai "visu saglābtu" (48)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kivičs un Skulme atgriežas Latvijā
Kivičs un Skulme atgriežas Latvijā Foto: TVNET

Nesen publisko telpu pāršalkusi ziņa par to, ka pašmāju slavenību Andra Kiviča un Lienes Skulmes konfliktu kādā boulinga centrā, kura rezultātā Liene Skulme nokļuvusi slimnīcā. Nu mūziķa Andra Kiviča izteikumi internetā norāda uz to, ka pāra starpā notikusi vēl viena saķeršanās, kas rezultējusies ar visai radikālu Lienes rīcību.

» Aculiecinieks ziņo, ka Kivičs esot fiziski ietekmējis Skulmi. Notikušajā iesaistīti mediķi

Atgādinām, ka pirmais strīds pārim notika ceturtdien, 19. septembrī, izklaides centrā "Bowlero", pēc kura Skulmei uz pieres tika uzliktas septiņas šuves. Kivičs sarunā ar TVNET apstiprināja strīdu, tomēr noliedza, ka mīļoto būtu fiziski ietekmējis.

No Kiviča publicētā ieraksta sociālajos tīklos noprotams, ka mīlnieki sastrīdējušies atkārtoti - piektdien, 20. septembrī, - pie Latvijas Nacionālā teātra. 

"Liene esot klosterī Liepājā, uz kurieni viņu ir aizvedis kaut kāds brālēns Dzintars (kuru es nekad neesmu ne redzējis, ne dzirdējis) no Carnikavas, kuru viņa ir nejauši satikusi 15 minūtes pēc mūsu strīda. F***. Un man tam ir jātic. Pateikšu godīgi - braucējs es neesmu. Ja kāds var aizvest uz Liepāju no rīta un palīdzēt to visu saglābt, parādā nepalikšu. Pirmo reizi mēs neesam kopā divas naktis pēc kārtas. Es jūtos drausmīgi. Es zinu, ka tas ir vājums, bet es viņu ļoti, ļoti mīlu," sociālajos tīklos pavēstījis Kivičs. 

Portālam "Apollo" ar Lieni Skulmi joprojām nav izdevies sazināties.

» Kivičs komentē incidentu ar Skulmi: Slimnīca un septiņas šuves

Tāpat skandalozais mūziķis naktī uz svētdienu dalījies ar noslēpumainu ierakstu savā "Twitter" kontā, atklājot, ka pašlaik norit lasītājiem neiedomājamas lietas.

Foto: Lienes un Andra skaistākie mirkļi

Komentāri (48)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu