"Cirvis vienā rokā, nazis - otrā!" Igaunijā policisti ar elektrošoka pistoli aiztur agresīvu vīrieti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Toby Talbot/AP

Svētdienas, 22. septembra, vakarā Igaunijā policija saņēma izsaukumu par kādu agresīvu vīrieti uz Kehras pilsētu valsts ziemeļu daļā. Lai vīrieti aizturētu, likumsargiem nācās pielietot elektrošoka ierīci un gumijas ložu ieroci, vēsta portāls "Postimees".

Kehrā izsaukums tika saņemts par kādu vīrieti, kurš ar nazi draud sievietei - abi dzīvojot vienā mājā. Sieviete spējusi aizbēgt no pāridarītāja un piezvanīt policijai.

Policija arī noskaidroja, ka vīrietis jau iepriekš bijis vardarbīgs un varētu būt garīgi nestabils.

Kad likumsargi ieradās pie vīrieša, viņš stāvēja pie mājas ar cirvi vienā rokā un ar nazi otrā. Kad vīrietis pamanīja, ka ir ieradusies policija, viņš ieskrēja mājā, atteicās nākt ārā un izsita durvju stiklu.

"Lai atrisinātu situāciju, policisti ar vīrieti runāja trīs stundas - viņi mēģināja to pārliecināt nākt ārā no mājas un atbrīvoties no asajiem priekšmetiem, taču nekas nedarbojās.

Īsi pirms pusnakts mājā ielauzās vienība, kas atbruņoja vīrieti, lietā liekot elektrošoka ierīci, piparu gāzi un gumijas ložu pistoli," atklāj policijas pārstāvis Urmas Krulls.

68 gadus vecais vīrietis no mājas tika izvests bez ārējiem ievainojumiem, taču, nonācis uz ielas, viņš zaudēja samaņu. Vīrietim tika sniegta pirmā neatliekamā medicīniskā palīdzība un viņš nogādāts slimnīcā, kur smagā stāvoklī atrodas vēl joprojām.

Pašlaik policija izmeklē, kas bija vīrieša agresīvās uzvedības cēlonis un notikušā apstākļus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu