Otrdienas horoskops: 24. septembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops otrdienai, 24. septembrim.

AUNS Var nākties daudz laika pavadīt biroja telpās, risinot ikdienišķus, neinteresantus, rutīnas, taču svarīgus pienākumus. Esi pacietīgs, dienas beigās tev radīsies iespējas kā nākas izkustēties, atgūt možumu!

VĒRSIS Būsi ieskrējies vajadzīgajā tempā, lai raiti risinātu ikdienišķos darbus. Nav izslēgts, ka sevi spilgtāk apliecinās Vērši, kuri saistīti ar tirdzniecību, mārketingu un finanšu analītiku.

DVĪŅI Radīsies iespējas pārbaudīt savas pielāgošanās spējas un oratora dotības. Arī spēja acumirklīgi apzināties prioritātes būs ļoti noteicoša. Tev izdosies labāk sastrādāties ar jaunāko paaudzi.

VĒZIS Tava varēšana, būs proporcionāla tavai pašpārliecinātībai. Līdz ar ko, ieguvēji būs tie, kuri nekautrēsies sev un apkārtējiem izrādīt savu patieso varēšanu! Darba nebūšanas palīdzēs risināt draudzīgie kolēģi.

LAUVA Spēja adekvāti noreaģēt nestandarta situācijās būs ļoti nozīmīga, ja vēlies gūt panākumus. Vēl šodien tev lieti noderētu pacietīgums un spēja ilgstošāk koncentrēt savu uzmanību noteikta uzdevuma veikšanai.

JAUNAVA Mēģini būt elastīgāks, pretimnākošāks, pret likteņa piespēlētajām izmaiņām, neesi tik konservatīvs, bailīgs. Saskarsmē ar jauniem sadarbības partneriem esi bezrūpīgāks, dzīvespriecīgāks.

SVARI Visticamāk tu pārāk daudz prātosi par tālākās situācijas attīstību un baidīsies spert vajadzīgos soļus. Zvaigznes neapstrīdami iesaka pielietot stratēģiju, dodies un cīnies, tā šodien būs visiedarbīgākā!

SKORPIONS Ieklausies savā intuīcijā un noteikti seko savai sirdsbalsij. Šodien kāds var apzināti censties apvest tevi ap stūri, tāpēc esi dubultā piesardzīgs. Kādam Skorpionam radīsies jaunas peļņas iespējas.

STRĒLNIEKS Tev būs samērā grūti nosēdēt birojā, jo daudz labprātāk dosies sabiedrībā, informēsi to par saviem nākotnes plāniem, meklēsi jaunus sadarbības partnerus, alksi apliecināt sevi.

MEŽĀZIS Tavs ierastais, tīkamais ikdienas ritms var nedaudz sašūpoties un piedzīvot nelielas pārmaiņas. Uztraukumam gan nav pamata, visas izmaiņas, galu galā izrādīsies tikai un vienīgi labvēlīgas!

ŪDENSVĪRS Bez liekas filozofēšanas, iegrimsi ikdienas darbos. Nav izslēgts, ka spēsi atrisināt jautājumus, kuri pavisam nesen šķita pārlieku sarežģīti, darbietilpīgi. Saskarsmē ar mājiniekiem valdīs harmonija.

ZIVIS Pārsteigsi apkārtējos ar savu rosīgumu un spēju nokļūt uzmanības centrā. Šī var izrādīties auglīga diena mākslas pasaules pārstāvjiem, izklaides aktīvistiem un masu mediju darbiniekiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu