Trešdienas horoskops: 25. septembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops trešdienai, 25. septembrim.

AUNS Dienas sākumā vari saskarties ar bosa nelāgo omu, taču to pratīsi saasināto situāciju neitralizēt, pateicoties savai humora izjūtai. Pārējais laiks šķitīs viegls, nesaspringts un piemērots ikdienas darbiem.

VĒRSIS Tev vajadzēs pielikt nedaudz vairāk gribasspēka, lai tiktu ārā no gultas un ķertos klāt paredzētajiem pienākumiem. Taču dienas izskaņā, secināsi, ka esi paveicis pat nedaudz vairāk kā sākotnēji plānoji.

DVĪŅI Jo rūpīgāk saplānosi savu dienas darbu kārtību, jo mazāk piedzīvojumus, aizķeršanos sev sagādāsi! Esi piesardzīgāks, veicot darbu ar finanšu darījumiem, ķeroties klāt tieslietu jautājumiem.

VĒZIS Enerģijas pietiks vai vairākām dienām, tāpēc šodien centies tikt galā ar sarežģītākajiem pienākumiem, ja nepieciešams, uzņemties papildus pienākumus. Vakaru ieteicams veltīt mīļotajam cilvēkam.

LAUVA Tu sapņosi par jauniem profesionālajiem sasniegumiem, sabiedrības atzinību, uzslavām. Taču situācija var spiest pievērsties samērā garlaicīgiem darbiem. Esi apzinīgs, nesāc haltūrēt!

JAUNAVA Būsi pati nopietnība un lietišķuma iemiesojums, ko arīdzan jutīs apkārtējiem. Šis ir atbilstošs brīdis, lai tiktos ar priekšniecību, sadarbības partneriem, varas struktūru pārstāvjiem.

SVARI Šodien noteikti atturies no iesaistīšanās visa veida konfliktos, lai arī kā iekšējā taisnīguma izjūta uz to nemudinātu. Labāk savu viedokli paturēt pie sevis un vairāk uzmanības koncentrēt tiešajiem pienākumiem.

SKORPIONS Der apzināties, ka mēs neviens nezinām visu pēc kārtas. Tāpēc, ja nejūties īsti kompetents kādā jautājumā, bez kautrēšanās vērsies pie speciālista pēc padoma. Galvenais, lai tas būtu savs, uzticams cilvēks!

STRĒLNIEKS Mazāk domā par dažādām blakuslietām, vairāk koncentrējies uz darāmo! Dienas pirmā puse vairāk piemērota lietišķu jautājumu risināšanai, pēcpusdiena saviesīgiem pasākumiem.

MEŽĀZIS Ja vien pamanīsi vajadzīgās iespējas, spēsi daudz ko paveikt, atrisināt tehniski sarežģītus jautājumus. Centies būt pietiekami labi informēts par jauninājumiem savā profesionālajā darbības sfērā.

ŪDENSVĪRS Atmosfēra darba kolēģu vidū var kļūt saspringtāka nekā ierasts, tāpēc tu visticamāk izvēlēsies strādāt vienatnē. Nav izslēgts, ik pa brīdim aizdomāsies par garīgām, filozofiskām vērtībām.

ZIVIS Var parādīties vēlme paslinkot, palīdzēt tiem, kuri nedara neko. Taču šāda nostāja var ātri izpelnīties priekšniecības kritiskos skatienus! Labāk centies būt uzdevumu augstumos un paveikt sev uzticēto!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu