"Makgregors šogad vairs necīnīsies." UFC prezidents par īra atgriešanos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/LETA

Konors Makgregors vēl pirms trim gadiem bija čempions divās UFC svara kategorijās. Šo gadu laikā īrs ir aizvadījis tikai vienu cīņu un pazaudējis abas čempiona jostas, jo nepiekrita tās aizstāvēt. Par spīti regulārajām spekulācijām un izaicinājumiem no citiem cīkstoņiem, līdz Makgregora nākamajai cīņai vēl būs jāuzgaida, ziņo "The Sun".

Pagājušajā nedēļas nogalē īru cīkstonis aizvadīja atvērtu sparinga sesiju, apliecinot, ka viņa traumētā roka ir vislabākajā kārtībā. Diemžēl, atgriešanās oktagonā Makgregora plānos vēl neietilpst.

UFC prezidents Deina Vaits intervijā ar "TMZ Sports" atklāja, ka piedāvāja īram cīnīties jau 4. novembrī. "Piedāvājām Konoram piedalīties UFC 244 cīņu vakarā. Šo opciju viņš noraidīja traumas dēļ."

"Makgregors grib cīnīties Dublinā, bet mēs šogad varam piedāvāt tikai Vegasu," turpina Vaits, atsaucoties uz paša īra sacelto ažiotāžu par iespējamo atgriešanās datumu.

"Makgregors šogad vairs necīnīsies. Atgriešanās cīņa varētu notikt nākamā gada pašā sākumā," prognozē Vaits.

UFC prezidents padalījās arī ar prognozēm par iespējamo Makgregora pretinieku. Starp potenciālajiem pretiniekiem tika minētas tādas UFC zvaigznes, kā Džastins Geijčī un Dustins Porjē. Vaits neizslēdza revanšu pret Nurmagomedovu, taču piebilda, ka vispirms īram būtu jāaizvada cīņa ar citu pretinieku.

"Revanšs pret Habibu ir iespējams, bet domāju, ka Konoram vispirms jācīnās ar kādu citu, jo Nurmagomedovam tagad ir jāaizstāv josta pret Toniju Fergusonu. Šobrīd nav vērts spekulēt, jo iespējas ir daādas."

31 gadu vecais Makgregors savā karjerā ir guvis 21 uzvaru un četras reizes piekāpies pretiniekam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu