Noskaidrots skandalozā slavas tīkotāju šova uzvarētājs. Apskati fināla un aizkulišu foto!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Televīzijas šova "Gribi kļūt slavens" fināls un aizkulises
Televīzijas šova "Gribi kļūt slavens" fināls un aizkulises Foto: Mārtiņš Otto, TVNET

Jūlijā pie skatītājiem nonāca Latvijā pirmais realitātes šovs internetā "Gribi kļūt slavens?". Šovs iesākās ar spilgtiem skandāliem, kad to pameta šova sākotnējā vadītāja Evelīna Pārkere. Taču ar vadītājas nomaiņu un citiem atgadījumiem, kas vijušies caur sērijām, šovs pietuvojies tā izskaņai. Portāls "Apollo" piedāvā ieskatu "Gribi kļūt slavens" finālā un aizkulisēs.

Tieši Gatis šova tiešraides noslēguma sērijā plūca uzvaras laurus, izpelnoties lielu atzinību par to, ka ir spējis pierunāt auto ekspertu Paulu Timrotu izmēģināt automašīnu Mini Cooper, kuru balvā varēja iegūt šova dalībnieki. 

Negaidītu pavērsienu izpelnījās fakts, ka uzvarētāju savā starpā bija jāizvēlas četriem finālistiem. Tas izpelnījās asas diskusijas, katram balsojot par sevi, tādēļ, nespējot vienoties, tika ņemts vērā skatītāju balsojums, kurš pārliecinoši lēma, ka uzvar Gatis.

Pēc uzvaras "drag queen" Amuna Davis demonstratīvi piecēlās un aizgāja, prom, pēc tam paziņojot, ka "viss fināls esot bijis negodīgs". 

Gatim kā šova uzvarētājam bija iespēja izvēlēties no "Brīvdienas TV" "YouTube" kanāla abonentu vidus to personu, kas savā īpašumā iegūs automašīnu - tādēļ Gatis izvēlējās sevi. 

Foto: Televīzijas šova "Gribi kļūt slavens" fināls un aizkulises

"Gribi kļūt slavens?" ir oriģinālraidījums, kura ideja radusies tepat, Latvijā. Producenti kopā ar pieaicinātajiem ekspertiem – slavenībām, atlasīja 10 interesantas personības, kuras 8 sēriju garumā cīnīsies par galveno balvu - automašīnu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu