Zodiaka pārstāvju izplatītākās veselības problēmas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Katrs no Zodiaka pārstāvjiem ir apveltīts ne tikai ar psiholoģiskām, bet arī fizioloģiskām īpatnībām. Astrologi apgalvo, ka tas, zem kura zvaigznāja esam dzimuši, tiešā veidā ietekmē to, ar kādām veselības problēmām var nākties saskarties savas dzīves laikā. Par to, no kādām slimībām uzmanīties un kā jau savlaicīgi uzsākt nepieciešamos drošības pasākumus, vēsta portāls "Postimees".

Auns

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvju "vājais punkts" ir viņu nieres. Astrologi Auniem iesaka būt ļoti uzmanīgiem lietojot alkoholiskos dzērienus, jo tie var atstāt ļoti smagas sekas uz veselību. Tāpat būtu jāuzmanās no nieru apsaldēšanas.

Zem šī zvaigznāja dzimušajiem bieži vien ir problēmas arī ar gremošanas sistēmu, muskuļu un skeleta sistēmu, kā arī kardioloģisko veselību - ja kaut kas norāda uz problēmu ar kādu no šīm ķermeņa daļām, Auniem vajadzētu atturēties no kārdinājum ārstēties pašu spēkiem un meklēt speciālista palīdzību.

Vērsis

Šiem zemes elementa pārstāvjiem visbiežāk ir medicīniska rakstura sūdzības par deguna, ausu un kakla saslimšanām, kā arī muskuļu un skeleta sistēmas traucējumiem un problēmām ar reproduktīvo veselību. Vērši bieži vien izvēlas mazkustīgu dzīvesveidu, kas var radīt liekā svara problēmas. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji var novērst lielāko daļu savu veselības problēmu nodarbojoties ar sportu.

Dvīņi

Šīs sabiedriskās gaisa zīmes pārstāvjiem pēc astrologu domām var būt problēmas ar plaušām, locītavām un zarnu traktu. Tā kā Dvīņu zīmes pārstāvji bieži vien saskaras ar stresa situācijām, viņiem var parādīties problēmas ar centrālo nervu sistēmu. Astrologi šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem iesaka vairāk uzmanības pievērst sabalansētam uzturam un pienācīgai atpūtai.

Vēzis

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem jābūt īpaši uzmanīgiem ar savām nierēm, piena dziedzeriem un locītavām, kā arī rūpīgi jāseko līdz ādas veselībai. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvju veselība lielā mērā ir atkarīga no viņu emocionālā stāvokļa, tādēļ viņiem būtu īpaši jārūpējas par savu garīgo veselību.

Lauva

Karaliskās Lauvas zīmes pārstāvju dzīvēs parasti ir daudz stresa, tādēļ šie cilvēki bieži slimo ar sirds un asinsvadu slimībām. Astrologi vēsta, ka kopumā šiem cilvēkiem ir laba veselība, taču viņi savas vieglprātīgās attieksmes dēļ bieži vien mēdz ciest no dažādu kaulu lūzumiem.

Jaunava

Strādīgie Jaunavas zīmes pārstāvji pēc astrologu domām bieži slimo ar dažādām plaušu, zarnu trakta un muskuļu - skeleta kaitēm. Astrologi vēsta, ka zem šī zvaigznāja dzimušie bieži vien saslimst ar dažādām "arodslimībām", tādēļ viņiem būtu kārtīgi jāapdomā, kā samazināt savu darba slodzi.

Svari

Astrologi vēsta, ka Svaru zīmes pārstāvjiem ar veselību ir paveicies visvairāk - tik ilgi, kamēr šīs Zodiaka zīmes pārstāvji atbildīgi lieto alkoholu, viņu dzīvē nopietnām slimībām nevajadzētu parādīties.

Skorpions

Šo ūdens elementa pārstāvju veselībai galvenie draudi var nākt no kakla, ausu un deguna sistēmas puses, kā arī iespējamas asinsvadu saslimšanas - astrologi iesaka šīm ķermeņa daļām pievērst īpaši lielu uzmanību un regulāri apmeklēt ārstus.

Strēlnieks

Aizrautīgajiem Strēlnieka zīmes pārstāvjiem astrologi iesaka ar īpašu piesardzību uzlūkot savu plaušu, zarnu trakta, aknu un locītavu veselību. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvju veselības stāvokli stipri ietekmē viņu emocionālais stāvoklis.

Mežāzis

Šīs čaklās Zodiaka zīmes pārstāvjiem astrologi iesaka īpašu uzmanību pievērst regulārai vingrošanai, citādi viņu dzīves laikā var veidoties dažādas problēmas ar muskuļu un skeleta sistēmu. Iespējamas arī dažādas ādas kaites.

Ūdensvīrs

Ūdensvīra zīmē dzimušajiem ir liels risks saslimt ar asinsvadu slimībām. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir ļoti jūtīgi pret vides izmaiņām. Iespējams hronisks bezmiegs, kuru iespējams ārstēt ar regulāru fizisku aktivitāšu palīdzību.

Zivis

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem pastāv liels risks saslimt ar dažādām plaušu, kuņģa un zarnu saslimšanām. Zivs zīmju pārstāvjiem bērnībā iespējamas hroniskas problēmas ar saaukstēšanās slimībām, taču šī problēma visbiežāk ar laiku uzlabojas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu