"Mesi ir labāks par Ronaldu." Leģendārais Del Boske par spilgtākajām zvaigznēm futbolā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Vinsents Del Boske
Vinsents Del Boske Foto: AFP/SCANPIX

Vinsents Del Boske ir viens no panākumiem bagātākajiem treneriem pasaules futbolā. Sarunā ar vietējo radio, leģendārais treneris atklāja savas domas par spilgtākajiem spēlētājiem mūsdienu futbolā, vēsta "AS".

Viens no jautājumiem, kurus apsprieda Del Boske, protams, bija nebeidzamā debate par to, kurš tad ir labāks, Mesi vai Ronaldu. Treneris šajā dilemmā nosliecās par labu aizvadītā gada labākajam futbolistam.

"Manuprāt, Mesi ir labāks par Ronaldu. Uzskatu, ka viņš ir visu laiku labākais futbolists, bet ar šo es nevēlos noniecināt Ronaldu. Pagājušā gadā, cilvēki pat uzdrīkstējās teikt, ka Ronaldu karjerā ir iestājusies lejupslīde. Tādu spēlētāju kā Mesi un Ronaldu sniegumam nav limita." 

Pieredzējušais spānis nekautrējās izteikt arī skarbāku viedokli par Mesi bijušo komandas biedru Neijmāru: "Kā spēlētājs, Neimārs ir ļoti labs, bet viņš dara daudz stulbību. Uzskatu, ka viņš nav labs piemērs, kam sekot, ja esi jauns futbolists."

Augstu atzinību no Del Boskes izpelnījās arī tādi jaunie spēlētāji kā Kiljans Mbapē un Žuniors Vinisiuss. "Mbapē ir visas iespējas kļūt par tāda paša līmeņa spēlētāju kā Ronaldu un Mesi. Kiljans ir jauns un viņam daži savas spēles aspekti vēl ir jāpieslīpē. To pašu var attiecināt uz Vinisiusu, lai gan viņam ir jāiegulda vēl vairāk darba"

Treneris neslēpa savu apbrīnu arī par 16 gadīgo "Barcelona" sensāciju Ansu Fati. "Attieksme, kādu savos gados laukumā demonstrē šis jaunais puisis, ir tiešām  apbrīnojama. Spānijas futbols tikai iegūs no tā, ka mums izdevās naturalizēt šo jauno talantu."

»Barcelona" supertalants Fati tiks uzņemts Spānijas pilsonībā«

Intervijas nobeigumā Del Boskem tika jautāts, vai atgriešanās laukuma malā ir trenera plānos, uz ko spāņu speciālists atbildēja pārliecinoši: "Nē, nav nekādas iespējamības."

Del Boske savā karjerā ir izcīnījis daudz individuālo un komandas trofeju. Kā viens no spožākajiem trenera panākumiem ir Eiropas un Pasaules čempionu titula izcīnīšana, vadot Spānijas valstsvienību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu