Gada labākais treneris futbolā daļu no katras algas ziedos labdarībai

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jirgens Klops
Jirgens Klops Foto: AFP/SCANPIX

23. septembrī futbola Pasaule uzzināja, kas ir bijis aizvadītā gada labākais spēlētājs un treneris, kā arī citu individuālo balvu laureātus. Par labāko futbolistu jau sesto reizi tika kronēts Lionels Mesi, savukārt, gada labākā trenera balva nonāca pie vācu speciālista Jirgena Klopa. Savā uzrunā "Liverpool" galvenais treneris paziņoja, ka turpmāk labdarībai ziedos daļu no savas algas, vēsta "Sporting life".

Balvas saņemšanas uzrunā Klops atklāja, ka turpmāk būs labdarības kustības "Kopīgs mērķis" dalībnieks.

"Šo balvu, protams, saņemt ir liels gods, bet ir skaidrs, ka sportā un dzīvē nekas nav iespējams bez komandas darba," pazemīgi saņemto apbalvojumu komentēja Klops. "Tieši tāpēc vēlos šo notikumu nosvinēt, paziņojot, ka turpmāk būšu labdarības kustības "Kopīgs mērķis" dalībnieks, ziedojot 1% no manas algas

Kustību 2017.gadā aizsāka Mančestras "United" pussargs spānis Huans Mata, un labdarības mērķis ir "palīdzēt raisīt sociālās izmaiņas un uzlabot dzīves".

Pēc ziņu portāla BBC publicētās informācijas, Klops katru gadu algā saņem aptuveni 10 miljonus sterliņu mārciņu (11,32 miljoni eiro).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu