Ņujorkā vīrietis kopā ar mazu meitiņu metas zem vilciena - bērns izdzīvo

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pixabay

Pirmdien, 23. septembrī, Ņujorkas metro kāds 45 gadus vecs vīrietis metās zem vilciena riteņiem, līdzi paķerot savu mazo meitiņu. Vīrietis gāja bojā, taču meitenīte izdzīvoja, vēsta raidorgnizācija CBS.

Video no notikušā redzams, ka divi garāmgājēji steidzās palīgā, lai izvilktu meiteni, kuras mugursoma bija aizķērusies zem vilciena priekšgala.

Meitene guva savainojumus, taču viņas dzīvībai briesmas nedraud.

Džairo Torress - viens no vīriešiem, kurš palīdzēja meiteni izvilkt no vilciena apakšas - stāsta, ka meitenes tēvs ap plkst. 8 esot gaidījis metro stacijā, runājot pa telefonu. Kad vilciens tuvojies platformai, viņš pēkšņi esot sagrābi meiteni un kopā ar viņu nolēcis uz sliedēm.

Vilciens samazināja ātrumu, taču pilnībā apstāties nepaspēja. Vīrietis gāja bojā zem vilciena riteņiem.

Torress no platformas nolēca uz sliedēm. Viņš redzēja, ka vīrietis ir miris, bet meitenīte kustējās. 

"Es viņai teicu, lai neskatās uz savu tēti un nāk pie manis," notikušo atstāsta Torress. 

Notikušā aculiecinieki atklāj, ka redzētais atstājis smagas emocionālas sekas. "Es esmu mamma, un mani tas pilnībā satrieca. Es to redzēju pati savām acīm. Esmu tik ļoti pateicīga, ka viņa ir vesela," teica aculieciniece Dženifera Haba.

Meitenīte pirmdienas vakarā varēja atgriezties mājās pie mātes. 

Likumsargi uzskata, ka 45 gadus vecais vīrietis tīšuprāt metās zem vilciena riteņiem, bet šādas rīcības iemesls nav zināms, medijiem atklājuši informācijas avoti policijā. Izmeklētāji cenšas noskaidrot, ar ko vīrietis sarunājās pa telefonu.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu