Amerikānis noslīkst, bildinot draudzeni zem ūdens: vēl aizvien nav skaidrs, kāpēc viņš nomira (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Bilde no liktenīgā bildinājuma
Bilde no liktenīgā bildinājuma Foto: Facebook/ Kenesha Antoine

Stīvens Vēbers Juniors bildināja savu draudzeni Kenešu Antoniju sapņu atvaļinājuma laikā Tanzānijā. Traģiski, ka viņš nekad neizkāpa no ūdens, lai dzirdētu savas mīļotās "jā" vārdu. Stīvena māsa Mendija Vēbere Hofmane atklāj, ka vēl aizvien nav atklāts, kāpēc viņas brālis ir miris, vēsta raidsabiedrība CNN.

Mendija sacīja, ka viņas brālis Stīvens Vēbers kādu laiku plānoja unikālo bildinājumu savai draudzenei Kenešai.

"Ceļojums bija plānots gandrīz gadu, un viņi to ļoti gaidīja," pirmdien CNN raidījumā "Jauna diena" sacīja Mendija.

"Mēs zinājām, ka viņš vēlējās viņu bildināt, un viņš nolēma, ka tas ir visbrīnišķīgākais veids, lai to izdarītu. Tam bija jābūt mūža labākajam ceļojumam, un [viņš] patiešām vēlējās pārsteigt Kenešu ar šo romantisko žestu."

Vēbers ar draudzeni palika Pembas salā, Tanzānijā, koka kajītē ar guļamistabu, kas iegremdēta okeānā pie Āfrikas austrumu krasta.

"Mēs vēl nezinām, vai viņš tika ievainots nirstot ārā no ūdens, vai viņam kaut kas iesita pa galvu vai arī viņam bija sirdslēkme," norādīja viņa māsa. "Mēs patiešām vēl nezinām visas detaļas, izņemot to, ka viņš noslīka."

Keneša nespēja sabļaut nevienu no kūrorta darbiniekiem, kur viņi palika, tāpēc viņa sasauca dažus garāmbraucošus laivotājus, kuri izvilka Vēberu no ūdens un mēģināja atdzīvināt.

Ģimene gaida autopsijas ziņojumu, lai gūtu labāku priekšstatu par notikušo ar viņu.

Kūrorts, kur pāris mitinājās, sestdien nāca klajā ar paziņojumu, kurā apstiprināta tūrista nāve.

"Izsakām visdziļāko līdzjūtību viņa draudzenei, ģimenei un draugiem, kurus skārusi šī traģiskā nelaime," pauda kūrorta izpilddirektors Metjū Sauss.

Vietējās varas iestādes veic izmeklēšanu, viņš piebilda.

Valsts departaments apstiprināja, ka Tanzānijā miris ASV tūrists, bet nesniedza sīkāku informāciju.

» "Mūsu dzīves labākā diena pārvērtās vissliktākajā." Vīrietis noslīkst, bildinot draudzeni zem ūdens

Piektdien, 20. septembrī, Keneša ar traģisko notikumu dalījās sociālajā tīklā "Facebook", kur video redzams, kā Stīvens no ūdensnecaurlaidīga maisa izvelk gredzenu un savai mīļotajai rāda zīmīti ar to, cik ļoti viņš viņu mīl:

"Es nevaru pietiekami ilgi aizturēt elpu, lai pastāstītu tev visu, ko es mīlu tevī, bet visu, ko es mīlu, es mīlu katru dienu aizvien vairāk."

Uz otras puses zīmītei bija rakstīs: "Vai tu kļūsi par manu sievu?"

Šajā pašā sirdi plosošajā "Facebook" ierakstā Keneša godināja aizgājēju, sakot, ka viņš bija vienīgais, kurš lika viņai smieties līdz asarām:

"Nav tādu vārdu, kas būtu pietiekami, lai godinātu skaisto dvēseli, kas ir Stīvens Vēbers Juniors. Tu biji spilgta gaisma visiem, ar kuriem saskāries. Tu daudziem cilvēkiem sagādāji tik daudz prieka. Tu biji laipns, līdzjūtīgs, tu regulāri man liki raudāt no smiekliem, un tu man veltīji tādu mīlestību, kādu es nekad nebūtu pieredzējusi bez tevis.

Tu nekad neiznāci no ūdens, tāpēc nekad nedzirdēji manu atbildi, bet tā ir "Jā! Jā! Miljons reizes jā, es ar tevi apprecētos!"

Mēs nekad nevarēsim nosvinēt mūsu jaunās dzīves sākumu, jo mūsu dzīves labākā diena pārvērtās vissliktākajā, visneiedomājamākajā likteņa līklocī.

Es centīšos ņemt vērā to, ka mēs šajās pēdējās dienās izbaudījām vislabāko laiku manā dzīvē un ka abi bijām tik priecīgi un absolūti laimīgi... Laimīgi pēdējos kopā pavadītajos brīžos."

Kā Kenešai ziņojis advokāts, ASV departamenta amatpersonas ir apstiprinājušas, ka departaments ir informēts par ASV pilsoņa nāvi Tanzānijā: Mēs izsakām visdziļāko līdzjūtību ģimenei par viņu zaudējumu. Mēs esam gatavi sniegt visu atbilstošo konsulāro palīdzību. Mēs domās esam ar Stīvena Vēbera Juniora ģimeni un draugiem šajā grūtajā laikā.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu