Kluba prezidents: Bija jāpieliek lielas pūles, lai Ošs paliktu komandā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mārcis Ošs
Mārcis Ošs Foto: Jānis Škapars/TVNET

Šveices superlīgas komandai Neišateles "Xamax" bija jāpieliek lielas pūles, lai sastāvā paturētu Latvijas futbola izlases aizsargu Mārci Ošu, atklāj kluba prezidents Kristiāns Bindželi.

Ošs Neišateles komandai pievienojās pērnā gada augustā, palīdzot tai iepriekšējā sezonā pārspēlēs saglabāt vietu superlīgā. Limbažniekam līdz 2021.gadam ir līgums ar Latvijas komandu Jūrmalas "Spartaks", bet arī šo sezonu 28 gadus vecais futbolists pavada īrē "Xamax" vienībā.

"Esam piesaistījuši futbolistus, kurus zinām un kuriem uzticamies. Par Mārci Ošu interesējās daudzi klubi, tāpēc bija nepieciešams pielikt daudz pūļu, lai viņa komanda piekristu, ka viņš paliek ar mums. Tā līdz šim ir mūsu lielākā investīcija transfēru logā," klubs citē Bindželi teikto.

Ošs šajā sezonā visus septiņus mačus nospēlējis no zvana līdz zvanam un guvis vienus vārtus.

Tikmēr "Xamax" ar četriem punktiem ieņem pēdējo vietu desmit komandu konkurencē, bet septītā pozīcijā ir vienas uzvaras attālumā.

Iepriekšējā sezonā Ošs visu turnīru ietvaros 29 spēlēs iesita divus vārtus, dramatiskā cīņā arī palīdzot "Xamax" saglabāt vietu Šveices augstākajā līgā.

Ošs Latvijā pārstāvējis "Jelgavu" un "Spartaku", bet leģionāra gaitas izbaudījis arī Polijā un Dānijā. Savukārt Latvijas izlasē augumā raženais aizsargs septiņās spēlēs pie vārtiem nav ticis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu