"Nets" atbalsta nepatikšanās nonākušo Kurucu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rodions Kurucs (ar bumbu)
Rodions Kurucs (ar bumbu) Foto: Reuters/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Bruklinas "Nets" atbalsta nepatikšanās nonākušo latviešu spēlētāju Rodionu Kurucu un gaidāmajā sezonā necer uz jauniegūtās zvaigznes Kevina Duranta palīdzību, otrdien paziņoja vienības ģenerālmenedžeris Šons Markss.

Mēneša sākumā Kurucs tika īslaicīgi arestēts par jūnijā pastrādātu uzbrukumu savai draudzenei. Nākamā tiesas sēde šajā lietā paredzēta 21.oktobrī.

"Es teicu viņam, ka esam šeit, lai atbalstītu. Esam viņam līdzās, viņa ģimene," preses konferencē Kuruca lietu komentēja Markss.

Komanda ar nopietnību attiecas pret šo lietu un atbalsta līgas uzsākto izmeklēšanu.

21 gadu vecais cēsnieks savā debijas sezonā regulārajā čempionātā aizvadīja 63 spēles, kurās vidēji izcēlās ar 8,5 punktiem un 3,9 atlēkušajām bumbām.

Pērnvasar viņš ar "Nets" noslēdza ilgtermiņa līgumu, kura termiņš tika minēts kā četri gadi.

Tāpat Markss atklāja, ka Duranta rehabilitācijas process iet raiti, taču klubs necer, ka Ahilleja cīpslu pārrāvušais basketbolists gaidāmajā sezonā atgriezīsies laukumā.

Durants, kurš iepriekšējās trīs sezonas spēlēja Goldensteitas "Warriors" rindās, ar "Nets" vienojies par četru gadu līgumu, kura kopējā vērtība ir 164 miljoni dolāru (144 miljoni eiro).

Tāpat "Nets" starpsezonā ieguva Kairiju Ērvingu, kuram otrdienas treniņā ar elkoni trāpīts par seju. Savainojuma nopietnība vēl nav zināma, bet Ērvings kopā ar komandas galveno treneri Kevinu Atkinsonu kopā devušies uz slimnīcu.

Arī ar Ērvingu noslēgts četru gadu līgums. Viņš pa šo laiku saņems 141 miljonu dolāru (124 miljonus eiro).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu