Daugaviņa un Karsuma pārstāvētā "Spartak" cieš kārtējo zaudējumu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kaspars Daugaviņš
Kaspars Daugaviņš Foto: Edijs Pālens/LETA

Latviešu uzbrucēju Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvētā Maskavas "Spartak" otrdien cieta kārtējo zaudējumu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlēs.

Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītā komanda savā laukumā ar 2:4 (0:0, 2:1, 0:3) piekāpās Ufas "Salavat Julajev" hokejistiem.

Pēc Robina Hanzla un Jevgēņija Kuļika gūtajiem diviem vārtiem otrā perioda pirmajās sešās minūtēs "Spartak" ieguva vadību ar 2:0, taču cīņas turpmākajā gaitā ielaida četrus bezatbildes vārtus un cieta zaudējumu. Pretinieki atspēlēšanos sāka otrā perioda nogalē, kad pēc Daugaviņa noraidījuma realizēja vairākumu.

Karsums šajā mačā uz ledus pavadīja 16 minūtes un 35 sekundes, kuru laikā divas reizes meta pa vārtiem, pielietoja divus spēka paņēmienus un uzvarēja vienā no pieciem iemetieniem.

Tikmēr Daugaviņš 13 minūtēs un 39 sekundēs, divas reizes meta pa vārtiem, izprovocēja vienu pārkāpumu, nopelnīja četras soda minūtes un zaudēja abos divos iemetienos.

Maskavieši ar deviņiem punktiem 11 spēlēs ieņem astoto vietu Rietumu konferencē, taču tuvākajām sekotājām ir 1-3 mači rezervē.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 24 komandas - pa 12 Rietumu un Austrumu zonā. 

Regulārajā čempionātā katra komanda tāpat kā iepriekšējā sezonā aizvadīs pa 62 spēlēm, pēc kurām pa astoņiem labākajiem klubiem iekļūs Gagarina kausa izcīņā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu