1. un 2. oktobrī Hanzas Peronā notiks pasākumu nozares izstāde “Pasākumu ekspo 2019”

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

1. un 2. oktobrī Hanzas Peronā notiks arī vienīgā pasākumu nozares izstāde – platforma pasākumu nozares piegādātājiem – “Pasākumu ekspo 2019”.

Pasākumu ekspo laikā nozares profesionāļi un interesenti var iegūt informāciju par nozares aktualitātēm, savukārt nozares uzņēmumi un piegādātāji var iepazīstināt auditoriju ar jaunumiem, demonstrēt savu aprīkojumu un stāstīt par pakalpojumiem un plānotajiem pasākumiem. Pasākumu ekspo notiek kopā ar Latvijas Pasākumu foruma rudens sesiju.

“Pasākumu ekspo 2019” ietvaros, 1. oktobrī no plkst. 12.00 Hanzas Peronā Latvijas Pasākumu forums organizēs prezentāciju ciklu "Pasākumu ekspo 2019. Labāko pasākumu risinājumu prezentācijas”, kurā piedalīties aicināti pēdējā gada ietvaros tapušo pasākumu rīkotāji un tehniskie nodrošinātāji. Labāko risinājumu prezentācijas ir unikāla iespēja vienkopus koncentrēti uzzināt par Latvijas pasākumu nozares sasniegumiem. Pasākumu ekspo un Latvijas Pasākumu foruma rudens sesijas apmeklētājiem ieeja bezmaksas.

Kopā ar pasākumu nozares izstādi “Pasākumu ekspo 2019”, notiks arī Latvijas Pasākumu foruma 4. rudens sesija, lekciju programma pasākumu audiovizuālā sektora speciālistiem “Audiovizuālā diena 2019”, Latvijas Pasākumu tehniķu balle un Pasākumu radošo personību izcilības balvas “Lauru LaPPA” pasniegšanas ceremonija.

Latvijas Pasākumu forums ir ikgadēja Latvijas pasākumu nozares speciālistu kopā sanākšanas, pieredzes apmaiņas un zināšanu pilnveides platforma. Latvijas Pasākumu foruma dalībnieki ir jomas speciālisti: teorētiķi un praktiķi, privātā un publiskā sektora pārstāvji, valsts un pašvaldību kultūras iestāžu darbinieki, pasākumu organizētāji, producenti, pasākumu norišu vietu pārstāvji, nozares pakalpojumu sniedzēji un piegādātāji, kā arī citi nozares uzņēmumi un iestādes.

Katru rudeni Rīgā notiek Latvijas Pasākumu foruma rudens sesija - divu dienu pasākums, kas veltīts jaunumiem pasākumu aprīkojuma un tehniskā nodrošinājuma jomā, pasākumu tehniskajai producēšanai un audiovizuālajai realizācijai.

Vairāk informācijas par pasākumu skatīt šeit.

Biļetes var iegādāties šeit.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu