Zodiaka zīmes, kuras visbiežāk iemīlas bez atbildes jūtām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Mīlestība, protams, ir ļoti skaista, taču bieži vien tās dēļ nākas arī smagi ciest, jo īpaši tad, kad šīs spēcīgās jūtas paliek bez atbildes. Par to, kuru Zodiaka zīmju pārstāvji visbiežāk iemīlas bez atbildes jūtām, vēsta portāls "Postimees".

Auns

Ugunīgos un temperamentīgos Aunus īpaši interesē tieši noslēgti un rezervēti cilvēki - šīs Zodiaka zīmes pašpārliecinātība viņiem liek domāt, ka viņi spēs iekarot itin jebkuru, ko vien izvēlēsies viņu sirds. Tad, kad no otras puses neseko atbildes jūtas, Auna zīmes pārstāvji var ieslīgt īslaicīgā depresijā. Atraidījums šiem uguns stihijas pārstāvjiem ir ievainojums ne tikai jūtām, bet arī pašapziņai. Auni, tiesa, ilgi neskumst, un ātri vien atrod savu nākamo "medījumu".

Vērsis

Romantiskās attiecībās Vērša zīmes pārstāvji mēdz uzvesties kā izlutināti bērni, kas ar savu kaprīžu palīdzību ir pieraduši sasniegt sev vēlamo, kas mēdz kaitināt partnerus. Tiesa, šīs zemes stihijas pārstāvju lielākais "klupšanas akmens" ir tas, ka viņi parasti iemīlas vienā cilvēkā uz ilgu laiku, ļaujot, lai viņu iemīļotais cilvēks kļūst par viņu apsēstību. Vērši ļoti stūrgalvīgi un cītīgi centīsies pievērst savu jūtu adresāta uzmanību, kas bieži vien var aizbiedēt potenciālo partneri un izjaukt Vērša iekšējo harmoniju.

Vēzis

Vēža zīmes pārstāvji ir ļoti jūtīgi un ļoti viegli iemīlas, kas nereti viņiem sagādā ne mazumu sirdssāpju. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji visbiežāk iemīlas nevis cilvēkā, bet gan idejā par viņu - tiklīdz viņi uzzina par savu jūtu objektu vairāk, iemīlēšanās pagaist. Vēžiem svarīgs ir nevis otrs cilvēks, bet gan tas, kā viņš ar viņu jūtas. Astrologi piebilst, ka Vēža zīmes pārstāvji ļoti bieži cieš no "upura kompleksa", tādēļ zināmā mērā pat izbauda to, ka viņu jūtas paliek neatbildētas.

Skorpions

Valdzinošie Skorpiona zīmes pārstāvji ir apveltīti ar dabisku pievilcību, tādēļ varētu šķist, ka viņiem vienmēr veicas mīlas frontē, taču arī viņu dzīvēs bieži vien parādās ciešanas nelaimīgas mīlestības dēļ. Tam pie vainas ir Skorpiona zīmes pārstāvju pašpārliecinātība un pat agresija, kas spēj nobiedēt potenciālo partneri. Zem šī zvaigznāja dzimušajiem ir ļoti grūti pieņemt atraidījumu, tādēļ viņi var censties iespaidot savu simpātiju ar līdzekļiem kas nav līdz galam adekvāti, šādā veidā tikai mazinot interesi par sevi.

Strēlnieks

Šie uguns stihijas pārstāvji ir ļoti jūtīgi un dažkārt - bērnišķīgi naivi. Strēlnieka zīmē dzimušie bieži vien ļauj, lai viņu emocijas ņem virsroku pār veselo saprātu. Iemīlēšanās sajūta šiem cilvēkiem ir kā atkarību radoša viela, bez kuras Strēlnieki nespēj iztēloties savu dzīvi. Šo cilvēku lielākās bailes ir no rutīnas, tādēļ viņi bieži vien meklē aizvien jaunus iemīlēšanās objektus, nepievēršot nepieciešamo uzmanību tam, vai arī otra puse ir ieinteresēta.

Zivis

Emocionālie Zivs zīmes pārstāvji uzskata mīlestību par svarīgāko lietu viņu dzīvēs - šiem cilvēkiem ir spēcīga nepieciešamība mīlēt un būt mīlētiem, kas kļūst par viņu dzīves galveno mērķi. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji paniski baidās no vientulības, tādēļ mēdz iemīlēties cilvēkos, kas viņiem galīgi nav piemēroti. Zem šī zvaigznāja dzimušie bieži vien staigā ar "rozā brillēm", taču, kad tās nokrīt, viņus var sagrābt spēcīgas sirdssāpes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu