"Viņa ir 22 gadīga sociopāte no Ukrainas." ASV sieviete pamet deviņus gadus vecu audžumeitu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
No kreisās: audžumeita Natālija un viņas audžumamma
No kreisās: audžumeita Natālija un viņas audžumamma Foto: Facebook/ Kristina Barnett

ASV sieviete, kas apsūdzēta par cietsirdīgu nolaidību pret savu deviņus gadus veco adoptēto meitu, ir apgalvojusi, ka viņas meita nemaz nebija mazs bērns. Apsūdzētā audžumāte apgalvo, ka patiesībā meitene bija 22 gadus veca sociopāte, kura vairākas reizes mēģinājusi viņu nogalināt, atklāj medijs "Unilad".

Lai arī šis stāsts izklausās tā, it kā tas būtu no kādas mākslas filmas par bāreņiem, tā patiesībā ir aizstāvība, ko izvirzījusi 45 gadus vecā Kristīna Bārneta. Sieviete, kura pieņēmusi savās mājās meitenīti no bērnu nama un slavenas vecāku grāmatas autore.

Bārneta tiek apsūdzēta par Ukrainā dzimušās Natālijas Gracijas pamešanu kādā dzīvoklī Indiānā ASV 2013. gadā, kad viņai bijuši tikai deviņi gadi, pati Natālijas audžu ģimene "aizbēgusi" uz Kanādu.

Pēc tam audžuvecāki, iespējams, pārtraukuši jebkādus kontaktus ar savu adoptēto meitu, tikai maksājuši īri par dzīvokli, kurā viņa mitinājās, bet nekādā citā veidā Natāliju finansiāli neatbalstīja.

Policija saka, ka Natālija trīs gadus nodzīvojusi dzīvoklī viena pati, lai arī viņa bija invalīde - viņai bija reta veida pundurisms, kas nozīmēja, ka viņa bija tikai nepilnu metru gara un viņai bija problēmas ar staigāšanu.

Tomēr Kristīna ir pārliecināta, ka patiesie šī stāsta upuri bija viņa un viņas ģimene, jo Natālijai īstenībā viņu aiziešanas brīdī bijuši 22 gadi, nevis deviņi. Sieviete apgalvo, ka meitene terorizēja viņas ģimeni - draudējusi viņus nogalināt miegā un lējusi balinātāju Kristīnas kafijā.

"Viņa nepārtraukti teikusi, ka vēlas nogalināt ģimenes locekļus, satīt līķus segās un paslēpt pagalmā. Nakts vidū viņa stāvēja pie mūsu gultas un skatījās virsū. Mums vajadzēja paslēpt visus asos priekšmetusm mājās," intervijā pauda Kristīna.

"Es redzēju, kā viņa manā kafijā lej ķimikālijas, balinātāju, trauku mazgāšanas līdzekli un tamlīdzīgi, un es viņai pajautāju: ko tu dari? Viņa mierīgi atbildēja, ka cenšas mani noindēt."

Natālija bijusi jau pieaugusi sieviete, jo viņai bija mēnešreizes un nebija vairs piena zobu. "Viņa neizauga pat par pāris centimetriem, kas notiktu pat ar bērnu, kam piemīt pundurisms," norāda Kristīna.

Kristīna ar vīru Maiklu 2010. gadā adoptēja Natāliju no Ukrainas, tomēr Kristīna apgalvo, ka drīz viņai sāka parādīties aizdomas, ka viss nav tā, kā likās sākumā. Piemēram, vienreiz, kad Natālija vannojās, audžumāte pamanīja, ka viņai bija pilnībā izauguši kaunuma mati.

Viņi meitenei veica kaulu blīvuma testus, kad pierādījās, ka jaunajai meitenei ir vismaz 14 gadi, un Kristīna saka, ka viņa sāka pirkt Natālijai "vecumam atbilstošākas" drēbes. Un tad audžumeitas garīgā veselība sāka pasliktināties, apgalvo Kristīna.

Māte sacīja, ka Natālija smērēja ķermeņa izdalījumus uz sienām, izteica nāves draudus un pat mēģināja Kristīnu uzgrūst uz elektriskā žoga dzimšanas dienas izbraukuma laikā 2012. gadā.

Tomēr saskaņā ar "ABC7" ziņām 43 gadus vecais Maikls - Kristīnas vīrs - detektīviem šā mēneša sākumā stāstīja, ka viņš un viņa sieva Natālijas vecumu likumīgi mainījuši un ka sieva pati lūgusi Natālijai visiem teikt, ka viņai ir 22 gadi, kaut vai viņa izskatās jaunāka.

2014. gadā policija nopratināja Natāliju, un viņa viņiem teica, ka "viņa nebija redzējusi Bārnetus kopš viņu pārcelšanās uz Kanādu".

Kristīna stingri apstrīd pret viņu izvirzītās apsūdzības, sakot, ka viņas "audžumeita" ir "garīgi slima" un turpina apgalvot, ka pret viņu vērstās apsūdzības par nolaidību ir nepatiesas.

Kristīnai un Maiklam izvirzītas divas apsūdzības par nolaidību pret apgādājamo.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu