Minhenes "Bayern" īpašnieks : "Boikotēsim izlasi, ja vārtos nebūs Noiera!"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Marks Andrē ter Štēgens
Marks Andrē ter Štēgens Foto: AFP/SCANPIX

Vācijas Futbola izlases vadība jau ilgāku laiku ir spiesta risināt jautājumu saistībā ar pirmā vārtsarga lomu. Kuram to atvēlēt, Manuelam Noieram vai Markam Andrē ter Štegenam. Līdz šim lielāks spēles laiks ir bijis pieredzējušajam Noieram, atstājot ter Štegenu skatītāja lomā. Visnotaļ radikālu nostāju šajā jautājumā ir ieņēmis Minhenes "Bayern" prezidents Uni Huness, vēsta "AS".

Vacijas futbols šādu "problēmu" piedzīvoja jau pirms 12 gadiem, kad pirmā vārtsarga lomu  Pasaules Čempionātā dalīt nācās tādām futbola leģendām kā Oliveram Kānam un Lensam Jēmanam. Toreiz minūtes tika sadalītas balansēti un pēc čempionāta beigām Kāns noslēdza spēlētāja gaitas.

Nelokāma nostāja pret līdzīgu minūšu sadalījumu ir «Bayern» prezidentam Hunesam, kurš, tādējādi, aizstāv sava kluba leģendu, Noieru.

"Mēs nepieņemsim [pirmā] vārtsarga maiņu izlasē. Boikotēsim izlasi, ja vārtos nebūs Noiera," nelokāms paliek Huness.

Ter Štegens savu neapmierinātību ar minimālo lomu izlasē jau ir paudis. "Nav viegli atrast izskaidrojumu tam, ko es šobrīd piedzīvoju. Protams, ka esmu dusmīgs. Tu dari visu, ko vari, bet tāpat neesi tur, kur vēlies. "

"Esmu nospraudis savas prioritātes. Galvenā no tām ir būt pirmajai izvēlei Vācijas izlasē. Protams, ne par katru cenu, jo futbols ir viena lieta, bet cilvēciskums tam stāv pāri," savu pieticīgo pusi apliecina ter Štegens.

Lai gan ir iespējas kā tos apiet, Staprtautiskās Futbola Federācijas (FIFA) noteikumi neļauj klubiem nelaist savus spēlētājus uz nacionālajām izlasē, ja viņi tiek izsaukti. Par spīti tam, ka šādi draudi no "Bayern" īpašnieka puses, iespējams, nebūs īstenojami, Vācijas izlases mikroklimatam tie par labu nenāks.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu