Ankipāns: Daudz ielaistajos vārtos ir vairāki iemesli

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ģirts Ankipāns
Ģirts Ankipāns Foto: Raimonds Volonts / dinamoriga.lv

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandas Rīgas "Dinamo" uzbrucējiem vajadzētu uzlabot savu sniegumu, pēc zaudējuma uzsver rīdzinieku galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

"Dinamo" trešdien viesos ar rezultātu 0:4 (0:1, 0:2, 0:1) piekāpās Jaroslavļas "Lokomotiv" vienībai.

"Sapratām, ka pēc trenera maiņas pretinieks būs koncentrējies un spēlēs kvalitatīvi. Paldies tiem hokejistiem, kuri šodien cīnījās. Par pārējo - brauksim mājās un skatīsimies," pēcspēles preses konferencē teica Ankipāns.

Rīdzinieki zaudēja visās trīs izbraukuma cīņās, iekrājot vārtu attiecību 2:14.

"Daudz ielaistajos vārtos ir vairāki iemesli. Mums ir pretenzijas pret uzbrucējiem. Ejam riņķī apkārt, bet negūstam darba vārtus. Tas ir pats galvenais. Kad esam labā fiziskā formā, komanda rāda labu hokeju. Tas arī ir ļoti nepieciešams," komentēja Ankipāns.

Otrdien no "Lokomotiv" galvenā trenera amata tika atbrīvots pazīstamais kanādiešu treneris Kreigs Maktavišs, kura vietā stājies Aleksandrs Ardaševs.

"Esmu gandarīts par savu debiju. Patiešām cerēju, ka komanda izies laukumā mobilizējusies. Puišiem lūdzu spēlēt pareizi. Komanda izpildīja savu uzdevumu, spēlēja no pirmās līdz pēdējai minūtei, kā bijām lūguši. Esmu priecīgs par puišiem," teica "Lokomotiv" galvenā trenera vietas izpildītājs Ardaševs.

Sezonas pirmajā izbraukumā Latvijas komanda cieta trīs zaudējumus un iekrāja vārtu attiecību 3:16, bet nākamajās divās mājas spēlēs tika pie vienas uzvaras. 

Rīgas komanda ar sešiem punktiem desmit spēlēs ieņem pēdējo, 12.vietu Rietumu konferencē, bet "Lokomotiv" ar astoņiem punktiem astoņos mačos ir pakāpusies uz devīto vietu.

Pēc šī mača "Dinamo" atgriezīsies Rīgā, kur nākamnedēļ tiksies ar Sanktpēterburgas SKA un Omskas "Avangard" komandām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu