Ceturtdienas horoskops: 26. septembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pexels

Horoskops ceturtdienai, 26. septembrim.

AUNS Neskatoties uz to, ka veiksi darbu, kurš ir labi zināms, ierasts, neuzmanība vai paviršība var radīt dažādas kļūmes. Zvaigznes iesaka būt nedaudz atsaucīgākam un iejūtīgākam pret gados jaunākajiem kolēģiem.

VĒRSIS Uzņēmuma uzdevumā, vari daudz laika veltīt sabiedriskajām aktivitātēm, ar reklāmu, prezentācijām saistītām lietām. Šodien uz tevi var tikt uzkrauta liela garīgā slodze, tāpēc vakarā kā nākas atpūties!

DVĪŅI Neatkarīgi no tā, kādi būs tavi plāni, pielūko, lai tiek īstenoti saskaņā ar morāles un ētikas principiem. Šodien nevajadzētu pārāk paļauties uz apkārtējo solījumiem, jo tie var vienkārši pievilt!

VĒZIS Tev šodien kā galvenās var izrādīties attiecības ar pretējo dzimumu. Tas attieksies gan uz kolēģiem, gan otro pusīti, gan potenciālo partneri. Šodien lieti noderēs tavas psihologa dotības!

LAUVA Lai arī darba jautājumi nekādas problēmas nesagādās, nekļūsti pārlieku gaisīgs, vieglprātīgs, rūpīgāk seko līdzi paveiktā kvalitātei. Sevišķi apdomīgam vajadzētu būt, apmeklēt valsts iestādes.

JAUNAVA Kāds no skauģiem, var censties likt tev sprunguļus riteņos, tāpēc, ik pa brīdim palūkojies apkārt vai nemani kādu nelabvēli. Taču pārāk satraukties par šo niansi nevajadzētu. Vakaru velti mīļotajam.

SVARI Modīsies labā garastāvoklī, ar iekšēju pārliecību gūt ievērojamus sasniegumus. Ja savā rīcībā būsi gana sistemātisks un neļausi mirkļa emocijām ietekmēt savus lēmumus, tad patiesi, panākumi nebūs peļami.

SKORPIONS Pašam to negribot, vari nonākt saspringtu notikumu epicentrā. Taču tu jau nebūs tas, kurš zaudēs pašpārliecinātību vai apķērību, tāpēc ātri vien izkļūsi no visām peripetijām.

STRĒLNIEKS Saskarsmē ar apkārtējiem būsi draudzīgs, flirtēsi un koķetēsi uz nebēdu. Vienīgi pielūko, lai tava rīcība netiek pārprasta, citādi vari iemantot visai uzmācīgu pielūdzēju.

MEŽĀZIS Var nākties tikt galā ar lielu informācijas daudzumu, kurš prasīs ne mazums koncentrēšanās spējas, analītiskos resursus. Morālu uzmundrinājumu sniegs kolēģi, savukārt emocionālo pacēlumu mīļotais.

ŪDENSVĪRS Strādāsi, acis nepacēlis, taču to darīsi skaidra mērķa vadīts. Attiecībās ar augstākstāvošajiem var parādīties saspīlējumi, jo jūs pārāk atšķirīgi redzēsiet uzņēmuma nākotnes tālāko attīstību.

ZIVIS Aktīva diena, kura no tevis prasīs samērā lielus enerģijas krājumus. Lai mazinātu pārpūles iespējas, sevis izdegšanu, centies koncentrēties patiesi svarīgajam, visu pārējo, atstājot otrajā plānā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu