Merzļikinam zaudējums; Balcers gūst traumu NHL pārbaudes spēlē

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rūdolfs Balcers (no kreisās)
Rūdolfs Balcers (no kreisās) Foto: AFP / Scanpix

Aizvadītajā naktī Nacionālajā Hokeja līgā (NHL) tika aizvadītas deviņas pārbaudes spēles. Latviešu hokejisti izgāja laukumā trijās no šīm spēlēm. Teodora Bļugera Pitsburgas "Penguins" pārspēja Detroitas "Red wings", kamēr Elvja Merzļikina "Blue Jackets" pagarinājumā spēja uzveikt Zemgus Girgensona Bufalo sabres. Nakts vēlākajā spēlē Otavas "Senators" ar Rūdolfu Balceri sastāvā uzvarēja Vankūveras "Canucks".

"Penguins" ar rezultātu 4:2 pārspēja "Red wings" (1:1, 1:1, 2:0).

Bļugers laukumā pavadīja 8:49 minūtes un nopelnīja lietderības koeficientu +1. Uzvarētāju rindās ar vārtu guvumiem izcēlās Sidnijs Krosbijs, Dominiks Simons, Braiens Rasts un Brendons Tanevs.

Citā spēlē "Blue Jackets" pagarinājumā ar rezultātu 4:3 uzvarēja "Sabres" hokejistus (1:1, 1:0, 1:2, 1:0)

Merzļikins "Blu Jackets" vārtos aizvadīja visu spēli, atvairot 25 no 29 pretinieku metieniem. "Sabres" rindās Zemgus Girgensons uz ledus pavadīja 12:09 minūtes un izcēlās ar trīs spēka paņēmieniem. Uzvarētāju labā divreiz izcēlās Neitans Gerbs, vienus vārtus guva Džošs Andersons, bet uzvaru ar golu pagarinājumā atnesa Markuss Johansons.

Balcera pārstāvētā "Senators" ar rezultātu 6:2 uzveica "Canucks" hokejistus (2:1, 0:2, 0:3)

Balcers ķermeņa apakšdaļas traumā iedzīvojās pirmajā periodā, kad pēc sadursmes ar pretinieku ieslīdēja bortā, laukumā vairs neatgriežoties. Viņš paspēja nospēlēt trīs minūtes un 23 sekundes, kuru laikā tika pie neitrāla lietderības koeficienta.

Nākamās spēles latviešu pārstāvētās komandas aizvadīs naktī uz sestdienu, kad "Blue Jackets" tiksies ar Ņūdžersijas "Devils" un  savā starpā spēli aizvadīs "Penguins" un "Sabres".

Jaunā NHL sezona sāksies 2.oktobrī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu