Madara Kiviča atklāj, ka arī viņai mēdz būt ļoti smagas dienas (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Skandalozā mūziķa Andra Kiviča divu meitu māmiņa Madara Kiviča sociālajos tīklos bieži dalās ar kadriem, kur redzama peldam aukstā laikā. Nu Kiviča saviem sekotājiem uzskaitījusi iemeslus, kas liek šai visnotaļ ekstrēmajai aktivitātei būt par daļu no viņas ikdienas. 

"Kādēļ es peldu aukstā ūdenī? Jo mana ikdiena ir ļoti saspringta, nereti darbus pabeidzu vien vēlu vakarā un tad kopā ar meitiņām pildām uzdotos mājasdarbus, gatavojamies jaunai dienai," vēsta Madara.

Viņa turpina: "Man raksta ļoti daudz sievietes, kā es ar lielo pienākumu gūzmu tieku galā, jo pēc "Instagram" izskatoties, ka visu laiku smaidu un viss mums ir chill. Tiesa - es smaidu daudz. Bet arī man ir pat ļoti smagas dienas, bezspēku vakari un norauts "besis", tādēļ

sports un peldes ir tas, kas man vēl vairāk liek iziet ārpus komforta zonas, sniedz enerģiju un labsajūtu!

Bez tā es vienkārši vairs nevarētu, tādēļ kaut ziedot savu pusdienlaiku vai agro rītu, bet savam ķermenim likt justies dzīvam un mīlētam es centīšos vienmēr rast iespēju!" 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kāds dancinās, kāds peldinās. ? Kādēļ es peldu aukstā ūdenī? Jo mana ikdiena ir ļoti saspringta, nereti darbus pabeidzu vien vēlu vakarā un tad kopā ar meitiņām pildām uzdotos mājasdarbus, gatavojamies jaunai dienai. Man raksta ļoti daudz sievietes, kā es ar lielo pienākumu gūzmu tieku galā, jo pēc IG izskatoties, ka visu laiku smaidu un viss mums ir 'chill'. Tiesa- es smaidu daudz. Bet arī man ir pat ļoti smagas dienas, bezspēku vakari un norauts 'besis'.. tādēļ sports un peldes ir tas, kas man vēl vairāk liek iziet ārpus komforta zonas, sniedz enerģiju un labsajūtu! Bez tā es vienkārši vairs nevarētu, tādēļ kaut ziedot savu pusdienlaiku vai agro rītu, bet savam ķermenim likt justies dzīvam un mīlētam es centīšos vienmēr rast iespēju! ? Turklāt, šodien ļoti patīkama rudens diena. ? #autumn #healthylifestyle

A post shared by Madara Kiviča (@madara.kivica) on

Atgādinām, ka pērnā gada novembrī Kivičs uzsāka attiecības ar sabiedrības dāmu Lieni Skulmi. 

Madara un Andris joprojām nav oficiāli šķīruši savu laulību, jo nespēj vienoties par uzturlīdzekļu apmēru bērniem

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu