Kivičs: Ja mani sieviete ārprātā izved un melo, es varu uzšaut pļauku (29)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pagājusi jau nedēļa, kopš Andra Kiviča un Lienes Skulmes konflikta, pēc kura sieviete nozudusi. Lai gan izskanēja dažādas versijas par Skulmes atrašanās vietu, viņa joprojām nav atradusies un ar viņu sazināties nav iespējams. Tagad izdevumam "Vakara Ziņas" mūziķis komentēja, vai būtu spējīgs iesist sievietei. 

Atgādinām, ka pirmais pāra strīds esot noticis ceturtdien, 19. septembrī, izklaides centrā "Bowlero". Tajā vakarā Skulmei uz pieres tika uzliktas septiņas šuves, parādoties aculieciniekiem, kas paziņoja, ka tieši Kivičs ir iesitis sievietei. 

Tiesa, pats mūziķis to noliedza gan publiski, gan intervijā "Apollo", taču tagad viņš nenoliedza, ka ārkārtas situācijā ir spējīgs iesist sievietei. 

"Nu kā tad Liene varētu pārvietoties, ja es tik zvērīgi viņai būtu sasitis seju? Nu ko, jūs tiešām domājat, ka es ar dūri sitīšu pa seju!? Es tiešām tā nedarītu! Ja mani sieviete ārprātā izved un melo, acīs skatoties, es varu uzšaut pļauku, esmu uz to spējīgs.

Man nav pieņemami, ja sieviete par mani vai kādu man tuvo cilvēku sāk nekaunīgi ņirgāties, tad diemžēl seko pļauka no manis, bet ne jau sitieni, jo es nesaprotu, kā mīļotais cilvēks šādi var runāt. Jā, ja esmu pamatīgi novests, es varu salauzt slotu, krēslus vai kaut kādu priekšmetu mest pret sienu, bet es nesitu sievietei ar kulakiem," izdevumam skaidroja mūziķis. 

Kā "Apollo" norādīja Kivičs, viņaprāt, Liene esot "kaut kur sazāļota", tādēļ viņš ir gatavs vērsties policijā. 

Mīlnieki pēc ceturtdienas konflikta sastrīdējušies atkārtoti - piektdien, 20. septembrī, - pie Latvijas Nacionālā teātra. Kivičs stāsta, ka abu strīdi abos gadījumos izcēlušies tādēļ, ka Lienei vienmēr esot vairākas versijas par vienu un to pašu stāstu.  

Foto: Kivičs un Skulme atgriežas Latvijā

Komentāri (29)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu