Japānas aviokompānija izveidojusi rīku, kas pasažieriem ļaus izvairīties no raudošiem bērniem (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Atrašanās blakus brēcošam zīdainim ceļošanu lidmašīnās var padarīt nepatīkamu pat vislielākajiem lidošanas cienītājiem. Taču aviokompānijas "Japan Airlines" pasažieriem, iespējams, vairs nebūs jānonāk šādās situācijās - uzņēmums izstrādājis rīku, kas norāda, kur lidojuma laikā sēdēs mazi bērni, vēsta "The Guardian".

Kad pasažieri ar bērniem vecumā no astoņām dienām līdz diviem gadiem rezervēs sēdvietu aviokompānijas lidojumiem, lidmašīnas plānā automātiski parādīsies bērnu ikona, brīdinot pasažierus, kas vēl tikai veiks sēdvietu izvēli.

Uzņēmums gan brīdina - tas negarantē, ka raudošie bērni nebūs dzirdami. Ikona arī neparādīsies gadījumos, kad biļetes rezervētas caur trešo pušu uzņēmumiem vai tūristu grupām, kā arī ja pēdējā brīdī tiks mainīts lidaparāts.

Aviokompānijas lēmums izraisījis pretrunīgas atsauksmes. Kāds biznesmenis "Twitter" pateicās par iespēju izvēlēties sēdvietu, kas atrodas iespējami tālu no potenciālo diskomfortu radošajiem apstākļiem.

Citi savukārt uzskata, ka lēmums ir neiecietīgs. Kāds "Twitter" lietotājs norādīja, ka visi reiz esam bijuši bērni un varot sagaidīt, ka nākotnē būs jānorāda visu potenciāli traucējošo pasažieru sēdvietas.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu