Par kinorežisores slepkavību apsūdzētais Igaunijas pilsonis manipulēja ar sievietēm

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Remo Tõnismäe / Postimees

Šī gada martā Lielbritānijā pazuda 34 gadus vecā franču kinorežisore Lorelīna Garsija-Berto: dažas dienas pēc tam viņas mirstīgās atliekas tika atrasta apraktas savas mājas dārzā. Aizdomās par Garsijas-Berto slepkavību aizturēts 32 gadus vecais Igaunijas pilsonis Kirils Belorusovs, kuram, kā raksta britu mediji, ir raiba attiecību vēsture.

Belorusovs patlaban tiek tiesāts Londonā.

» Nožņaudza un apraka piemājas dārzā Londonā. Vīrieti no Igaunijas tiesās par franču kinorežisores nožņaugšanu

Tiesā izskanējis, ka Belorusovam dažus mēnešus pirms Garsijas-Berto nāves esot bijušas attiecības ar kādu sievieti, kura dēvēta vien par Agnesi, kā arī viņš esot "koķetējis" ar naktskluba bārmeni Sabrinu Severino, vēsta "Daily Mail".

Belorusovs esot Agnesei samelojis, ka viņam ir vēzis. Mīļākā viņam iedeva 11 362 sterliņu mārciņas ārstēšanai. Tas notika februārī - apmēram mēnesi pirms Garsijas-Berto slepkavības.

Pēc naudas saņemšanas Belorusovs esot aizvedis Severino lepnās vakariņās uz augstas klases krievu restorānu "Novikov".

Belorusovs tiesā atzina, ka 23. februārī esot Agnesei samelojis, ka devies uz klīniku, lai veiktu ārkārtas procedūru, bet patiesībā jautri pavadīja vakaru ar Severino.

Ap to pašu laiku Belorusovs solīja Garsijai-Berto pārskaitīt apmēram 8000 mārciņas, lai viņa varētu pārcelties uz jaunu dzīvesvietu. Viņi bija plānojuši tur dzīvot kopā. Domājams, ka viņš bija plānojis naudu, ko Agnese pārskaitīja ārstēšanai, izdāļāt trešajai sievietei, ar kuru tolaik tikās.

Tolaik Belorusovs franču kinorežisorei Garsijai-Berto bija parādā vairākus tūkstošus mārciņu.

Belorusovs apgalvo, ka esot bijis Holivudas aktiera Breda Pita dublieris asa sižeta filmā "World War Z" ("Pasaules karš Z"). Domājams, ka arī tas ir izdomājums.

Martā viņa attiecības uzņēma traģisku kursu. Saskaņā ar apsūdzības izvirzīto versiju, Belorusovs esot licis Garsijai-Bero sapakot savas mantas un izsaukt transportu, ar ko tās pārvadāt uz jauno dzīvesvietu, bet dienu pirms paredzētās pārvākšanās aukstasinīgi nogalināja sievieti, "viņa bija kļuvusi par problēmu, no kuras bija jātiek vaļā".

Garsija-Berto tika nožņaugta, bet viņas līķis aprakts mājas dārzā Londonas rietumos.

Belorusovs noliedz vainu. Viņa tiesāšana turpinās.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu