"Rīgas" hokejisti svin devīto uzvaru jaunās sezonas desmitajā spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
HK "Rīga" komanda
HK "Rīga" komanda Foto: Kaspars Volonts/HK "Rīga"

"Rīgas" komanda piektdien svinēja uzvaru Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) mačā, tiekot pie devītā panākuma jaunās sezonas desmitajā spēlē.

Rīdzinieki savā laukumā ar rezultātu 2:1 (2:0, 0:1, 0:0) pārspēja Sahalīnas "Sahalinskije Akuli" hokejistus.

Laukuma saimnieki jau spēles ievadā tika pie iespējas piecas minūtes spēlēt vairākumā, kurā guva divus vārtus. Vispirms mača ceturtajā minūtē nepiesegts pie vārtu kreisā stabiņa bija Kārlis Bucenieks, bet trīs minūtes vēlāk Roberts Priževoits iebakstīja ripu pretinieku cietoksnī un panāca 2:0. Viesi vienus vārtus atguva, taču tas netraucēja Rīgas komandai svinēt uzvaru.

Mājinieki šajā mačā tika pie 16 soda minūtēm, bet pretiniekiem bija 63 soda minūtes.

Abas komandas savā starpā spēkojās arī ceturtdien, kad ar 4:3 pārāki bija rīdzinieki.

"Rīga" ar 18 punktiem desmit spēlēs aizvien ieņem pirmo vietu Rietumu konferencē un arī visā līgā Latvijas vienība ir pirmā.

Par "Rīga" galveno treneri šovasar tika apstiprināts Raimonds Vilkoits, bet viņam asistē Aleksandrs Ņiživijs. Tikmēr par vārtsargu treneri strādā Nikolajs Žurkovs, savukārt par komandas menedžeri turpinās strādāt Juris Opuļskis.

Pirmajās piecās sezonās "Rīgas" komanda spēja sasniegt MHL izslēgšanas turnīru, tomēr nākamās četras sezonas pēc kārtas vienībai gads noslēdzās jau pēc regulārā turnīra.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu