Daugaviņš izceļas ar vārtu guvumu pret Hārtlija trenēto "Avangard"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kaspars Daugaviņš
Kaspars Daugaviņš Foto: HC Spartak Moscow (Facebook)

Vārtus Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā pēc tautieša Mārtiņa Karsuma piespēles sestdien guva Maskavas "Spartak" uzbrucējs Kaspars Daugaviņš.

"Spartak" viesos ar rezultātu 4:3 (1:0, 0:2, 2:1, 0:0, 2:0) pārspēja Omskas "Avangard", ko vada Latvijas izlases stūrmanis Bobs Hārtlijs.

Daugaviņš guva komandas otros vārtus un vienu no diviem precīzajiem "bullīšiem", tikmēr Karsums rezultatīvi asistēja tautietim. 

Karsums laukumā pavadīja 16 minūtes un 52 sekundes, kuru laikā izdarīja četrus metienus un tikpat reizes izpildīja spēka paņēmienu, bet no sešiem iemetieniem izdevās uzvarēt tikai vienu. Savukārt Daugaviņš pa vārtiem meta trīs reizes, uzvarēja četros no pieciem iemetieniem, divreiz bloķēja metienu un laukumā pavadīja 18 minūtes un 31 sekundi.

Graujošu zaudējumu viesos piedzīvoja Pekinas "Kuņluņ Red Star", kas ar 0:5 (0:1, 0:1, 0:3) piekāpās Kazaņas "Ak Bars". Ķīnas komandas sastāvā vietu aizvien nav spējis izkarot Gunārs Skvorcovs.

Citā spēlē Maskavas "Dinamo" ar Miku Indraši ierindā viesos ar rezultātu 1:4 (0:1, 1:1, 0:2) piekāpās Sanktpēterburgas SKA.

Maskavas komandā vienīgos vārtus guva Andrē Petešons.

Indrašis laukumā pavadīja 11 minūtes un 30 sekundes, kuru laikā divreiz meta pa vārtiem, tomēr ar rezultativitāti viņam izcelties neizdevās.

Maskavas "Dinamo" ir visaugstāk tabulā, 11 mačos tiekot pie 13 punktiem, kas dod piekto pozīciju Rietumu konferencē, bet tikpat ir arī "Spartak", ieņemot sesto pozīciju.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 24 komandas - pa 12 Rietumu un Austrumu zonā. 

Regulārajā čempionātā katra komanda tāpat kā iepriekšējā sezonā aizvadīs pa 62 spēlēm, pēc kurām pa astoņiem labākajiem klubiem iekļūs Gagarina kausa izcīņā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu