"Sirdī es Lieni mīlu..." Kivičs pastāsta jaunāko informāciju par Skulmes sāgu (45)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kivičs un Skulme atgriežas Latvijā
Kivičs un Skulme atgriežas Latvijā Foto: TVNET

Apritējušas 10 dienas kopš Andra Kiviča un Lienes Skulmes konflikta, pēc kura Kiviča mīļotā nozuda bez pēdām. Izskanējušas vairākas versijas, kur viņa varētu atrasties, taču neviena no tām nav nedz apstiprināta, nedz noliegta. Kivičs šo dienu laikā vairākkārt stāstījis, kas par situāciju zināms viņam pašam, kā arī cīnījies ar veselības problēmām, kas viņu piemeklējušas sestdien, 28. septembrī. Sarunā ar portālu "Apollo" mūziķis atklāj jaunāko informāciju par visnotaļ sarežģīto situāciju.

Portāls "Apollo" ar mūziķi sazinājās svētdienas pēcpusdienā. Kivičs pastāstīja, ka viņa veselības stāvoklis esot uzlabojies - sestdienu viņš pavadījis Stradiņa slimnīcā. Kivičam sestdienas rītā bija sākusies aritmija. Ārstniecības iestādē viņš saņēmis medikamentus, bet naktī uz svētdienu "sirds iegāja ritmā".

Svētdien mūziķis apciemojis meitas, un viena no viņām palikšot pie Kiviča pa nakti.

Lienes Skulmes atrašanās vietu gan Kivičs joprojām nezina. Viņš stāstīja, ka esot "pa saviem galiem izsitis visas psihenes, visas narkoloģijas", tomēr ārstniecības iestādēs šāds pacients neesot reģistrēts, vai arī "iedots kukulis", lai Kivičam šo informāciju nesniegtu.

Tiesa, viņš turpinot saņemt informāciju par Skulmi.

"Man no anonīma telefona raksta, ka Liene jūk prātā, visu laiku runā par mani, drausmīgi grib mājās, bet atrodas pa pusei tā kā ieslodzījumā," stāstīja mūziķis.

"Ir situācijas ķīlniece un tādā garā," turpināja Kivičs. "Jūtos tik sūdīgi, kā nekad savā dzīvē."

Kivičs vēlreiz uzsvēra, ka viņu un Skulmi vieno ļoti spēcīgas jūtas un 10 mēnešu laikā viņš sievietei ne reizi neesot sitis. Mūziķi arī joprojām mulsinot situācija, kad pēc abu konflikta Skulme it kā satikusi kādu brālēnu, par ko Kivičs iepriekš ne reizi nebija dzirdējis.

Mūziķis pieļauj, ka Skulme, iespējams, brālēnam pastāstījusi, ka vīrietis viņu piekāvis. Radinieks savukārt varētu būt padomājis, ka tagad viņam jāglābj Skulme no "briesmīgā Kiviča."

"Nu, un kaut kur viņi ir Lieni nobāzuši," rezumē mūziķis. Viņš piebilst, ka Skulme neesot tāds cilvēks, kurš pēc 10 kopā pavadītiem mēnešiem, kuru laikā pāris pavadījis šķirti ne vairāk par dažām stundām, pēkšņi nolemtu 10 diennaktis nedot par sevi ziņu.

Sievietes telefons visu laiku esot izslēgts, savukārt Skulmes radi Kiviču nobloķējuši.

"Problēma īstenībā ir cita. Tad, kad parādījās Kivičs, visi saprata, ka ir d***ā, tāpēc ka Kivičs aiziet no sievas un diviem bērniem, karoče tur viss ir par nopietno," mūziķis stāsta, kā tika uztverta ziņa par viņa un Skulmes attiecībām.

Pēc tam Skulmes bērni sāka dzīvot pie tēva, pāris piedalījās šovā "Kivičs. Pavisam privāti", par ko sievietes māte un māsa bijušas dusmīgas uz mūziķi, jo viņa dēļ "Liene vairs nav tāda dresēta skaistule, bet ir brīva sieviete, kas uztaisa tetovējumus, kas skūpstās publiski, iedzer šampi no pudeles kakliņa, peld Tenerifē kaila okeānā naktī."

Ziņa, ka Kivičs esot Skulmi piekāvis, beidzot esot viņas ģimenei radījis iemeslu vīrietim pārmest. Iepriekš tāda neesot bijis.

"Viņus nevienu neinteresē mīlestība. Tur mīlestība vispār nav vērtība," uzsvēra mūziķis.

"Viņas neinteresē, vai Liene ir laimīga," Kivičs piebilda. "[Viņiem] ir divas lietas svarīgas dzīvē - lai viss ir kārtībā, un tas, kā tas izskatās no malas." Šo situāciju gan diemžēl radījusi pati Skulme, atzīst mūziķis. Viņš gan piebilst, ka nevēloties veltīt mīļotajai sliktus vārdus.

Foto: Kivičs un Skulme atgriežas Latvijā

Kivičs izteica arī versiju, ka Skulme, iespējams, ievietota kādā ārstniecības iestādē, melojot, ka viņai ir problēmas ar alkoholu.

Tādējādi viņa uz ilgāku laika periodu tiktu izolēta no Kiviča, kas liktu viņam "notīt makšķeri". Šāds scenārijs noteikti patiktu Skulmes radiem, sacīja mūziķis, piebilstot, ka Skulmes bērnus gan šādi dabūt atpakaļ viņiem visticamāk nesanāks.

"Par mani nav skaidrs, tāpēc ka sirdī es viņu mīlu, bet kā var 10 dienas nepadot ziņu?" satraukumu komentē mūziķis.

Nonācis līdzīgā situācijā, Kivičs būtu gatavs darīt jebko, lai varētu dot mīļotajai kaut kādu ziņu par sevi.

Komentējot incidentu pie Nacionālā teātra, Kivičs stāstīja, ka vilcis maku ārā no Skulmes somas un pastāvot "10% iespēja", ka "varbūt tas maks trāpīja viņai nedaudz pa zodu. Pufīgs "Gucci" maks, tāds mīksts."

Kivičs arī atkārtoja, ka "Bowlero" centrā viņš Skulmi nav aizskāris, bet iesitis pa krēsliem. Skulme esot nokritusi pa trepēm, kādēļ viņai uzliktas šuves. Nākamajā dienā pēc incidenta pāris bija publicējis ierakstus "Instagram", kuros Kivičs filmējās reklāmas rullītī.

Pēc tam viņi nedaudz iedzēruši, starp viņiem izcēlies strīds, kura rezultātā arī noticis strīds, pēc kura Skulme pazuda.

Kivičs atklājis, ka pēc paziņu ieteikuma vēl nav vērsies policijā. Šobrīd gan viņš apsverot iespēju "izsludināt Lieni meklēšanā."

Viņš mēģinājis zvanīt uz anonīmo numuru, kas Kivičam sūtījis informāciju par pašreizējo Skulmes stāvokli. Otrā galā kāda sieviete atbildot "ļoti nesakarīgi", to īsti neesot vērts komentēt.

Kamēr situācija ar Skulmi nav atrisinājusies, Kivičs ir apņēmies spēlēt ģitāru, pavadīt vairāk laika ar meitām un atsākt trenēties. Viņš arī cenšas nezaudēt cerību, ka drīzumā izdosies Skulmi atrast.

Mūziķis arī nolēmis aktīvāk komentēt situāciju, lai nerodas maldīgs priekšstats par situāciju. Tuvākajās dienās viņš plānojot par situācijas attīstību paziņot arī sociālo tīklu kontos.

Svētdienas vakarā Lienes Skulmes telefons joprojām bija izslēgts, noskaidroja portāls "Apollo".

Svētdien Kivičs dalījās ar diviem ierakstiem sociālajos tīklos - neilgi pirms deviņiem rītā viņš "Twitter rakstīja, ka "puzlīte ir salikusies un viss ir noskaidrojies. Meli, nodevība un high level manipulācija ar visiem."

Pēcpusdienā savukārt parādījās ieraksts, kurā mūziķis smaidīgs redzams kopā ar viņa un bijušās sievas Madaras kopīgajām meitām.

"Esmu vesels, sirds ritms ir vietā, un atpakaļ dzīvē. Apciemoju. Un es esmu laimīgs, ka man ir meitenes, kuras nemelo un mīl pa īstam. Bez nosacījumiem, vienkārši tāpat," vēstīja paraksts zem bildes.

Komentāri (45)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu