KNAB iepirkumā iegādāsies pistoles teju 20 tūkstoš eiro vērtībā (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
KNAB. Ilustratīvs attēls
KNAB. Ilustratīvs attēls Foto: Evija Trifanova / LETA

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) izsludinājis iepirkumu par pistoļu iegādi, un kopumā bruņojums varētu izmaksāt 18 000 eiro.

KNAB pagājušajā nedēļā izsludinājis iepirkumu par pistoļu iegādi un pretendenti savus pieteikumus var iesniegt līdz 18.oktobrim. Paredzamā līgumcena ir 18 100 eiro. Ieroči būs jāpiegādā līdz 20.decembrim, liecina KNAB paziņojums.

KNAB aģentūrai LETA nekomentēja, cik pistoles nepieciešams iegādāties un vai biroja darbiniekiem vispār līdz šim ir bijuši dienesta šaujamieroči.

Birojā gan paskaidroja, ka saskaņā ar KNAB likumu biroja amatpersonai, atbilstoši amata aprakstam atļauts glabāt un nēsāt dienesta vai personiskos šaujamieročus, kā arī pielietot šaujamieročus, fizisku spēku un speciālos līdzekļus atbilstoši likumam "Par policiju".

Tāpat priekšnieks pagājušajā gadā ir izdevis iekšējo normatīvo aktu "KNAB īpašumā esošo šaujamieroču un speciālo līdzekļu glabāšanas, nēsāšanas, izmantošanas un pielietošanas kārtība", kam ir noteikts ierobežotas pieejamības informācijas statuss.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu