Sevastova pārī ar Gērgesu pārvar Pekinas turnīra pirmo kārtu; uzvar arī Ostapenko duets

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Anastasija Sevastova
Anastasija Sevastova Foto: Paula Čurkste/LETA

Latvijas vadošā tenisiste Anastasija Sevastova pirmdien, spēlējot pārī ar vācieti Jūliju Gērgesu, pārvarēja Pekinas "Premier" dubultspēļu turnīra pirmo kārtu, kurā uzvaru vēlāk izcīnīja arī Aļonas Ostapenko duets.

Latvijas/Vācijas duets pirmajā kārtā ar rezultātu 7-6 (7:3), 6-2 uzvarēja japānieti Makoto Ninomiju un Džaosjuaņu Janu, kuras turnīrā piedalījās ar organizatoru speciālo ielūgumu jeb "wild card".

Par uzvaru pirmajā kārtā Sevastovas duets nopelnīja 120 WTA dubultspēļu punktus.

Nākamajā kārtā Sevastova un Gērgesa spēkosies ar amerikānieti Nikolu Meličaru un čehieti Petru Peški, kuras izliktas ar astoto numuru.

Tikmēr dažas stundas vēlāk kortā devās Ostapenko un viņas pāriniece no Ukrainas Dajana Jastremska, kuras pirmās kārtas mačā ar rezultātu 6-4, 2-6, 10-4 uzvarēja amerikānieti Vaniu Kingu un Moniku Nikulesku no Rumānijas.

Par otrās kārtas sasniegšanu Ostapenko pāris nopelnīja 120 WTA dubultspēļu ranga punktus.

Nākamajā kārtā Latvijas/Ukrainas duets tiksies ar sacensību pirmo numuru taivānieti Suveju Sje un Barboru Stricovu no Čehijas.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Sevastova vienspēļu turnīra pirmajā kārtā ar rezultātu 7-6 (7:4), 1-6, 2-6 zaudēja pasaules trešajai raketei Jeļinai Svitoļinai no Ukrainas. Tikmēr Ostapenko pirmdien otrajā kārtā ar rezultātu 2-6, 1-6 piekāpās Kateržinai Sinjakovai (WTA 41.).

Turnīrs Pekinā notiks uz cietā seguma, bet tā norise paredzēta līdz svētdienai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu