"Jokerit" ar Kalniņu vārtos viesos uzvar Indraša pārstāvēto "Dinamo"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jānis Kalniņš
Jānis Kalniņš Foto: Jānis Škapars/TVNET

Latvijas hokejistu pārstāvēto hokejistu mačā pirmdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē vārtsargs Jānis Kalniņš palīdzēja savai komandai Helsinku "Jokerit" viesos pārspēt Mika Indraša pārstāvēto Maskavas "Dinamo". 

"Jokerit" bija pārāks ar rezultātu 2:1 (1:0, 0:0, 0:1, 1:0).

31 sekundi pirms pirmās trešdaļas beigām viesiem vārtus guva Braiens O'Nīls. Maskavieši atspēlējās vien nepilnas sešas minūtes līdz pamatlaika beigām, ar rezultatīvu metienu izceļoties Andrē Petešonam.

Pagarinājumā tieši Petešons pēc pusotras spēlētas minūtes par ķeksēšanu ar nūju nopelnīja divas soda minūtes, un "Jokerit" bija vajadzīgas vien 23 sekundes, lai pēc O'Nīla piespēles uzvaras vārtus gūtu Henriks Hāpala.

Uzvarētāju vārtos Kalniņš tika galā ar 36 pretinieku metieniem, bet maskaviešiem Indrašis 17 minūtēs un 52 sekundēs piecreiz meta pa vārtiem un bloķēja vienu pretinieku metienu.

Viesos 5:2 (1:0, 1:2, 3:0) uzvaru izcīnīja Pekinas "Kuņluņ Red Star", kuras sastāvā joprojām nespēlē Gunārs Skvorcovs.

"Jokerit" 11 aizvadītajās spēlēs iekrājusi 11 punktus, ieņemot septīto vietu, kamēr pēdējā, 12.pozīcijā atrodas Rīgas "Dinamo", kas izcīnījusi sešus punktus.

Maskavas "Dinamo" 12 mačos tikusi pie 14 punktiem, kas dod piekto pozīciju. Par spēli vairāk un punktu mazāk ir "Spartak", kas ieņem sesto pozīciju. 

Šosezon KHL čempionātā piedalās 24 komandas - pa 12 Rietumu un Austrumu zonā.

Regulārajā čempionātā katra komanda tāpat kā iepriekšējā sezonā aizvadīs pa 62 spēlēm, pēc kurām pa astoņiem labākajiem klubiem iekļūs Gagarina kausa izcīņā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu