Madara Kiviča atklāj, kādas ir viņas attiecības ar mūziķi pēc Skulmes pazušanas (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Rit devītā diena pēc skandalozā mūziķa Andra Kiviča un sabiedrības dāmas Lienes Skulmes konflikta, bet no sievietes joprojām nav dzirdēta ne vēsts. Tagad Kiviča divu meitu māmiņa Madara Kiviča arī ir komentējusi notiekošo, atvairot spekulācijas par viņas un mūziķa attiecību atjaunošanu. 

Nesen mūziķis sociālajos tīkos publiskoja fotogrāfiju, kurā ciemojas pie savām meitām, rakstot, ka "viņam ir meitenes, kuras nemelo un mīl pa īstam". Daudzos kadrs izraisīja nesapratni par to, vai Kivičs ir atgriezies ģimenē. 

To gan tagad noliedza Madara, publiskojot vaļsirdīgu ierakstu "Facebook".

"Mīļie cilvēki, atjautīgo komentāru autori un slepeno vēstuļu rakstītāji!

Lūdzu, nesūtiet man ik dienas ziņas par un ap mana teju bijušā vīra tēmām, par to, vai viņš atrodas pie manis un kas vispār notiek.

Man ir sava dzīve un es distancējos no lietām, kas uz mani vairs neattiecas.  

Es kā labsirdīgs cilvēks iespēju robežās varu paust viedokli, ja man to jautā, es cienu cilvēku par laiku, kas pavadīts kopā, par manām burvīgajām meitenēm. Neizdariet aplamus secinājumus.

Es esmu uzsākusi jaunu dzīvi ar savām meitiņām, jūtos tajā komfortabli, esmu noticējusi patiesām jūtām. Vēlos to sargāt. 

Mana pagātne paliks manā pagātnē. Mūsu kopīgais ceļš tika noiets un šis stāsts ir beidzies jau gandrīz pirms gada. Šķiršanās process drīz būs beidzies. Un domāju, ka šis bija patiesībā labākais lēmums un notikumi (lai cik skarbi tika pieņemts un cik skarba bija rīcība), vienīgais, ko es vēlos saglabāt- ir cieņa un godīgums! Visupirms - pret sevi, pret meitām!  

Principā, šim ierakstam varbūt arī nevajadzētu tapt, kas to lai zina, bet, ja vēlaties ar mani sakontaktēties - atsūtiet drīzāk kādu veselīga ēdiena recepti, kaut ko par sportu vai bērnu tēmām! Nebūsiet velti iztērējuši laiku," rakstīja Madara. 

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu