Kristaps Valters noliedz baumas par attiecībām ar Lindu Mūrnieci (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Bijušais Latvijas basketbola izlases saspēles vadītājs Kristaps Valters sociālajos tīklos beidzot publiski komentēja savu attiecību statusu, noliedzot romānu ar viesnīcas "Hotel Roma" vadītāju Lindu Mūrnieci.

Vietnē "Facebook" Valters paziņoja, ka, sākot ar 28. septembri, ir attiecībās. Šāda statusa nomaiņa radīja jautājumu mūziķim Gatim Irbem jeb MESA, kurš pavaicāja, ar ko tad viņam īsti ir izveidojušās attiecības.

Atgādinām, ka publiskajā telpā tika mēļots, ka Valtera privātajā dzīvē ir izmaiņas - viņš izšķīries no Lāsmas Jukones un satuvinājies ar Mūrnieci. 

Tomēr pats Valters komentāros noliedza šādas baumas.

"Kurš šajos laikos tic dzeltenajai presei? Trīs gadus esmu kopā ar savu mīļoto," rakstīja sportists. 

Par Valtera un Jukones attiecībām tapa zināms 2017. gada vasarā. Kristaps bijis precējies divas reizes un ir tēvs pieciem bērniem, toties Jukoni reiz saistījušas romantiskas attiecības ar pašmāju šovmeni Renāru Zeltiņu. 

Taču vasarā parādījās vairākas fotogrāfijas, kurās Valters mīļi pozē ar Mūrnieci, kā arī no Jukones sociālo tīklu profiliem pazuda visas fotogrāfijas ar Valteru. Arī Mūrniece tobrīd aktīvi dalījās ar Kristapa Valtera gaitām savos sociālajos tīklos. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lāsma Jukone (@lasmajukone) on

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu