Unikāls gadījums Igaunijā - policija atrod bezvēsts pazudušu sievieti slepenā pazemes bunkurā (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

No slimnīcas aizbēgušās 62 gadus vecās Kristas meklēšana pirmdien, 30. septembrī, sākās Viljandi un trīs citos tuvējos novados. Pirmdienas vakarā viņa tika atrasta Tartu apriņķī pazemes bunkurā, vēsta laikraksts "Postimees".

"Sievietei klājas labi, viņa tika nodota atpakaļ ārstu uzraudzībā," stāstīja policija.

Bezvēsts pazudušās personas meklēšanā trīs novados tika pārbaudītas dažādas adreses, kas bija saistītas ar 62 gadus veco Kristu, teritorijas "ķemmēšana" norisinājās, izmantojot siltuma kameras, dienesta suņus, dronus, policijas darbs ar avotiem un apkopotās informācijas analīze.

"Sākotnējā posmā meklēšana aptvēra trīs novadus, bet darbs pie vienas no versijām mūs arvien vairāk pamudināja pārbaudīt Tartu aprinķi, un rezultātā tas mūs noveda pie mērķa. Maz ticams, ka pazemes bunkurā varētu atrast sievieti ar aprīkojuma palīdzību vai ko citu," atklāja policists.

Viņš piebilda, ka jebkura, pat no pirmā acu uzmetiena, nenozīmīga informācija varētu būt noderīga policijai. "Pateicoties jaunām detaļām, policija var izsekot vajāšanai un izglābt kāda dzīvību," norādīja policija.

Policija lūdza palīdzību 62 gadus vecās Kristas atrašanai, kura bez atļaujas atstāja slimnīcu Viljandi.

Atgādinām, ka pirmdien ap pusdienlaiku policija saņēma ziņojumu, ka Viljandi 62 gadus vecā Krista no slimnīcas izgāja nezināmā virzienā. Reiz viņa jau bija atstājusi Tartu slimnīcu bez atļaujas. Tad patruļa atrada pazudušo Kristu pilsētas centrā un nogādāja viņu atpakaļ medicīnas iestādē.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu